Gynekologické problémy

anastaziamala
24. aug 2018

Ahojte baby. Chcem vás poprosiť o radu ak máte nejaká s týmto skúsenosti.
Ja s tým bojujem už druhý mesiac. Pred dvomi mesiacmi som bola na kúpalisku a večer som doma pociťovala rezanie, pálenie tam dolu. Tak som si kúpila candybene krém a problémy za 3 dni prešli. Za pár dní sa to ale vrátilo, tak som si pomyslela, že možno som to mala liečiť dlhšie.. Znovu som si kúpila masť a tabletky Clotrimazolum a za 3 dni bolo všetko ok. Po chvíli sa to zase vrátilo a už mi nepomohla ani masť ani tablety, tak som sa rozhodla že navštívim gynekologičku. Tá mi povedala že tam ta mykoza je a predpísala mi znovu Candybane a Clotrimazolum, ktoré su bez receptu... ale dala mi aj lieky do úst Flutrimazol myslím že sa to volalo..proste antimykotiká..a zobrala mi samozrejme výter. Povedala, že o tyždeň mam prísť na kontrolu. Za ten týždeň sa to vôbec nezlepšilo. Prišli výsledky z výteru a kvasinky tam neboli ani žiadne iné huby akurát tam našly stafylokoka epidermis. Tak som si pomyslela že tie antimykotiká ani dovyužívať nemusím, dá mi antibiotika na toho stafylokoka a bude mi lepšie. Avšak antibiotika mi predpísať odmietla s tým, že si mam kupiť probiotika na pol roka s laktobacilmy a dovyužívať antimykotiká a bude mi lepšie.. Čo mi príde ako úplna hluposť aj keď nie som lekárka.. Nie je to teda vaginálna mykoza, na ktoru treba antimykotiká ale je tam bacil čiže hovoríme o bakteriálnej vaginóze. Na internete som si čítala že sa to lieči antibiotikami. Gynekologička má do polovice septembra dovolenku a ja som bola naposledy u nej pred týždňom a nie je mi ani o trošinku lepšie, dokonca sa mi zhoršuje stav, už mam rodidla aj opuchnuté, močenie neskutočne páli a bolesti v podbrušku su take že nemôžem v noci ani spávať :( baby poraďte prosím ak ste sa niektorá s týmto už stretli... rozmýšlam že zmením gynekológa ale je piatok podvečer a nič nevyriešim :( a taktiež sa bojim že novy gynekolog už neberie nové pacientky a nebudem mať ku komu ísť..ja už som zúfala :(

luccy89
24. aug 2018

@anastaziamala chod na pohotovost zajtra a mas vybavene, daju ti lieky

kormelia11
24. aug 2018

@anastaziamala tiez by som to riesila pohotovostou

anastaziamala
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
conspi
24. aug 2018

@anastaziamala tiež by som navštívila pohotovosť. Čo sa týka nového gynekológa, tak stačí ak si tam skočíš alebo zavoláš či berú. Ak áno oni si kartu vyžiadajú.

terezia32
24. aug 2018

@anastaziamala ak ta pali aj pri moceni tak bez na pohotovost tam napisu antibiotika

lkristinka
24. aug 2018

Chod na pohotovosť , tam ti isto niečo dajú ..

juliet86
24. aug 2018

niekto ju zrejme zastupuje? chod za nim drz sa.

pininka
24. aug 2018

To je fakt krava, inak aj obvodna ti moze napisat tieto atb, isla by som k nej s tym ze ma pali pri moceni,nech ti vezme moc na rozbor a isto ti nasadi atb. Mne sa stalo to iste z kupaliska a isla som k obvodnej kedze mam casto zapal mechura. Hned mi dala atb.

seahorse27
24. aug 2018

Stafylococcus epidermitis patri k normalnej vaginalnej flore, to sa nijako nelieci. Ak mas ale nadalej taketo problemy, chod k zastupujucemu gyn. alebo na pohotovost. Mozu to byt ureaplazmy alebo chlamydie, na to treba ale specialne vysetrenia. Lieci sa to s ATB.

osky
24. aug 2018

Nikto to tu nespomina ale kup si aj brusnice v tabletkach alebo sirup,stavu ci cerstve ovocie...
Mozes skusit natierat sa probiotickym jogurtom .a umyvat len vodou.nie mydlom!
Vyluc vsetko sladke,naopak nasad stiplave-tymianovy alebo oreganovy olej je fajn.5 kvapiel pod jazyk a drzat co najdlhsie.

Pre istotu by som si dala vziat krv na rozbor .

andrea400
24. aug 2018

@anastaziamala najlepší je gynopevaril je aj masť aj capiky v jednom balení bola som maximálne spokojná a co sa týka gynekológa určite zmeniť