Gynekologická operácia v Žiline

rqduskq
15. júl 2017

Prosím ktorý lekár v žiline - gynekológ je najlepší odborník čo sa týka operácií? Laparoskopie?

evittam
15. júl 2017

@rqduskq Sudek Ficek.

brita
15. júl 2017

Chod radsej do Martina.😉

zuska2001
15. júl 2017

Chod do Martina do Heliousu - robili mi kyretáž v žiline a v martine a fest rozdiel. Síce som si dačo zaplatila, ale dalo sa to....

miska2015
15. júl 2017

Mňa operoval Sudek, síce nie laparoskopia, ale rana sa mi zapálila, museli mi to dodatočné zasívať, bola som v nemocnici 2 týždne. Ale neviem posúdiť, čím to bolo spôsobene. Sekciu mi robila mladšia doktorka, myslím Holešova, a super, bez problémov, pekný prístup. Podľa mňa sa neoplatí nikoho vybavovať...

evittam
15. júl 2017

@miska2015 Mne robil Sudek akutny CR. Perfektná práca, prístup, vsetko. Jazvu skoro nevidno.😉

fidorka7
15. júl 2017

v mt som podstúpila kyret - neurobili to dobre - zápal do 48 hodín, zimnica, krvácanie 40 teploty... reop. v ZA úplne v pohode, atb do žily a všetko v poriadku. Potom mi robili aj diagnostickú laparku v ZA a opäť bez problémov /ficek/ dokonca našiel myom a odstránil ho

jvlo
15. júl 2017

Ficeka považujú za najlepšieho v ZA.

rqduskq
autor
16. júl 2017

Ďakujem pekne 🙂

alexis617
16. júl 2017

Mňe laparoskopiu robyli v martine kôli velkej ciste vo vajičkovode bola som spokojna 🙂na 3 deň som išla domov