Gynekológ verzus gynekologička

6. nov 2022

Gynekolog alebo gynekologicka a preco?

viestta
6. nov 2022

Odbornik

autor
6. nov 2022

@viestta Podla coho vies, ze je odbornik?

gondyo
6. nov 2022

U ženy sa je predpoklad,že nemá obrovské lopaty ale jemné malé rúčky...

mamamasama
6. nov 2022

V živote som sa nad tým nezamýšľala. Mám gynekológa, pri pôrode gynekologičku. Nevyberala som si podľa pohlavia, ale podľa recenzií.

viestta
6. nov 2022

Však si zistim

sandyan
6. nov 2022

@gondyo no.. myslim,ze moja gynekologicka lopaty ma🤣🤣tak necitlivu zensku som este nezazila😅

thoughtfulweirdo
6. nov 2022

@gondyo Mám presne opačnú skúsenosť 😅 mám gynekológa, celkom statný chlap, ruky úmerné postave, ale vyšetrenie takmer necítim. Počas tehotenstiev a pobytov v nemocnici ma vyšetrovalo niekoľko žien a ani jedna sa jemnosťou a ohľaduplnosťou vyšetrenia ani nepriblížila 😁 moja vagína už má pred ženou gynekologičkou trochu rešpekt 🤣

mandzula
6. nov 2022

Je to uplne jedno, medicinu museli vystudovat obaja.

drzaopica
6. nov 2022

Jednoznacne chlap.Zeny vsetko bagatelizuju a su neprijemne

gladys_07
6. nov 2022

Mam skusenost s viacerymi gynekologmi (stahovanie, IVF) a vyslovene zlu skusenost nemam. Najviac mi vyhovoval jeden gynekolog-chlap. Keby mam moznost, idem k nemu. Nie preto ze bol chlap, pretoze mal najcitlivejsi pristup.

Skor by si mala dat otazku do tvojej mestskej skupiny, nech ti daju odporucanie na konkretneho odbornika, nie eliminovat jedno pohlavie.

Nazory ze muzi/zeny su pausalne lepsi gynekologovia ani neviem ako mam komentovat. Zle storocie

gondyo
6. nov 2022

Ani ja som sa nad tým nikdy nezamýšľala,vyberala som podľa vybavenia ordinácie,recenzií a ohľaduplnej sestričky,vždy som mala gynekológa,raz ma vyšetrovala jeho dcéra gynekologička a to bol obrovský rozdiel...

petamich
6. nov 2022

ja mam velmi zlu skusenost so zenou gynekologickou, som si myslela, ze by prave oni mohli byt citlivejsie, empatickejsie, ked "vedia a zazili", no tak prave naopak, ja viem, ze sa to neda generalizovat ale za mna chlap 🤷‍♀️

autumm
7. nov 2022

Ja mam gynekológa 75 ročného. A je najlepší z tých všetkých gyn co som mala. Cely čas som uvoľnená, vyšetruje jemne a stále hovorí vtipy😆 radosť tam chodiť.

danica2711
7. nov 2022

podľa mojej skúsenosti sú muži ohľaduplnejší a empatickejší

autor
7. nov 2022

U nas o jednej gynekologicke hovoria, ze je vyslovene neprijemna k tehotnym. Ona nema deti. Muz by sa mozno skor vedel odosobnit.

oblecenie99
7. nov 2022

Mala som aj aj, a samozrejme počas tehotenstva tiež (vtedy "do mňa" nepozerali asi len údržbári z nemocnice) a podľa mňa je to úplne jedno...