Gynekolog v BA, ktorý ma vyšetrí aj keď nie som jeho pacientkou?

lucia7933
10. jan 2019

ahojte zienky 🙂 prosim...má niektorá z Vás skusenost že ho vysetril gynekolog aj napriek tomu ze svojho ma uplne niekde inde??
Ide o to ze svojho mam daleko, na druhom konci SR a pracujem v BA a hlavne kvôli praci nemam moznost ist teraz tak daleko.
Nejde o nič vázne, len občas ma trápi nepríjemné pálenie tam dole a neviem co to moze byt :( Rada by som sa nechala vysetrit cim skôr.

Dakujem krásne 🙂

danyb
10. jan 2019

obávam sa žiadny gynekológ ťa nevyšetrí ak nie si jeho pacientka (nemal by za teba preplatené žiadne úkony z poisťovne), jedine že by si išla na pohotovosť, alebo čo ti odporúčam, keďže tu pracuješ, začať riadne navštevovať gynekológa v Bratislave 🙂

lucka_lullu
10. jan 2019

@lucia7933 skus sa opýtať v nejakom car, ja som takto bola kvôli sonu. Keď som hľadala gyn ktorý by vzal za poplatok, dalo sa online objednať aj k Dr. Milly
https://gynekolog-milly.sk/objednavanie-online/

wena
10. jan 2019

Do Sanatória Koch môžeš ísť na pohotovosť kedykoľvek, stojí to tuším 50€ alebo sa aj normálne objednať, s tým, že si všetko zaplatíš.

patrica8
10. jan 2019

Urcite ta vysetri, ale iba ako samoplatcu. Takze si obvolaj nejakych gynekologov co mas blizko a uvidis ake maju ceny

29simona29
10. jan 2019

@lucia7933 tiež odporucam Sanatórium Koch

mom311
10. jan 2019

Ako samoplatcu ta vysetri podla mna skoro kazdy sukromny gyn. Treba si vsak pripravit 50-100€. Ak vam ten poplatok nevadi,tak poslem kontakt aj na mojho.

lucia7933
autor
14. jan 2019

dakujem za odporucania 🙂 nakoniec toho gynekologa ani nebolo treba...isla som rovno na pohotovost, ide o zapal mocovych ciest, uz som na antibiotikach 🙂