Ahojte,
po dlhych rokoch snazenia sa a stale sa vracajucej endometrioze sa snazim najst dobreho gynekologa,ktory sa bude snazit najst nejake riesenie pripadne robit nieco a nerezignuje lebo nevie co mi moze byt...som po liecbe endometriozy a mam silne bolesti,mimo menstruacie. Lekar mi tvrdi,ze to asi bude po jazvach a pod. Ale mne sa to cele nezda... uz mi aj sam povedal,aby som skusila zajst za niekym inym lebo on nevie ako dalej... ☹ Neviete o niekom naozaj dobrom z Presovskeho pripadne Kosickeho kraja (ak to bude aj mimo nevadi)...
Dakujem
@darina1952 to znie veľmi jednoducho, len neviem ako by to vyzeralo a čo by z toho vzniklo...to ma len tak vezmu a príradia ku komukolvek? Ale ďakujem,že si napísala 😉
@terezka295 veď tam zavolaj a vysvetli čo potrebuješ a uvidíš 😉
Keď ťa tvoj lekár neodporučil k nejakému konkrétnemu odborníkovi, tak si ho musíš nájsť sama - a kde inde ako v nemocnici hľadať odborníka? 😉
ahoj, nerozmyslala si nad tym, ze sa rovno obratis na CAR? Neviem, ako v presove, ale viem, ze v KE je, hoci kamoska radsej z KE dochadzali za nejakym odbornikom na zapadne slovensko (nie som si ista, bud do Martina, Ruzomberka, alebo L.Mikulasa), velmi si ich chvalili a aj sa im na 1x zadarilo, dnes maju takmer 4-rmesacnu babiku doma 🙂, ak by si mala zaujem o meno, tak mi napis, popytam sa jej 😉
@terezka295 skus Dr.Linkesch v KE v Starej nemocnici.ma aj sukromnu ambulanciu dermagyn.sk. Operuje,chodi k porodom,vzdelava sa.najdes dalsie referencie na neho tu na mk
@terezka295 Ahoj, vypýtaj si od svojho gynekológa výmenný lístok na vyšetrenie - prípadne aj lek. nález z predchádzajúcej liečby nech ti dá a skús sa obrátiť priamo na lekárov v nemocnici UNLP Košice - gynekologická klinika Trieda SNP - určite ti v konziliárnej ambulancii pomôžu. kuk sem: http://www.unlp.sk/index.php?option=com_content...
Držím palce 😉