ahojte, po poslednom IVF mi zostalo celé pero Gonalu s expiráciou do apríla tohto roku. s Dr v Heliose sme sa rozprávali, že to môžme skúsiť aspoň cez plán. pohl. styk. máte s tím niekto skúsenosti? pichať si Gonal pred plán. p. stykom alebo pred IUI? nieje to zbytočné?
vopred ďakujem za všetky názory 🙂
@afrika áno, prirodzene, ale po druhom IVFku. Keď som po prvom zistila, že to nyvšlo, dosť som rezignovala a zčala sa venovať iným veciam. Vtedy sa nám podarilo tiež prirodzene , ale o drobca sme v 11tt prišli 😒 Potom sme sa chvíľu snažili samy, ale nedarilo sa, tak sem sa rozhodli, že skúsime druhé IVF. To bolo podobne ako pri prvom, nevyšlo. Doktor mi potom povedal, že by to už nesilil a dal mi len clostilbegyt na podporu. No a akurát vtedy sa to podarilo. Dosť nečakane, lebo sme sa neako ani nesnažili. A možno preto to vyšlo, lebo pri plánovanom to bola pre nás katastrofa, človek z toho nič nemá, myslí len na to jedno... aspoň u nás to tak bolo 😒
@bobi3 u nás to tiež s plán. p. s. nebolo bohviečo.... ale na druhej strane viem, že injekcie mi zas trochu prekrvia maternicu a aspoň trochu naštartujú vaječníky. veď uvidíme. clostylb. mi moc nezaberá, mávam po ňom aj tak len jeden folikul.
ja som prvý krát otehotnela tiež prirodzenie, no potom už len IVF. z neho som bola tehu 3 krát, ale bohužiaľ zakaždým som potratila. takže dokopy 4 potraty ☹ . mám veľmi nízku šancu na vynosenie bába podľa lekárov a takisto aj nízku šancu na otehotnenie ☹
ja ties beriem duphaston a zatial žiadna slava sa nedeje
@bambula27 Mala som už rozbehnutý prirodzený cyklus kde mi pekne dozrievalo moje vlastné vajíčko a na jeho podporu som si pichala 75ui Gonalu a potom pregnyl na vyvolanie ovulácie a následne sex. Ale bohužiaľ to nevyšlo. Ja mám blbé moje vlastné hormóny, preto tá hormonálna podpora gonalom.
nemáte s tím nikto skúsenosti?