Genitálny herpes - skúsenosti

27. máj 2023

Ahojte
Moj priateľ ma pravdepodobne genitálny herpes, také pluzgieriky… mal to už párkrát ale vždy sa za to evidentne hanbil lebo ma len odbil že ma nejaké vyrážky od holenia a neviem čo a aby sme spolu nespali-dobre to je jedno. Teraz sa mi priznal že to ma asi ešte od bývalej a tak… máte s tým niekto skúsenosť? Dočítala som sa síce te ten vírus mas už potom stále v tele ale to vlastne potom ide o herpes rovnako ako sa ti vytvára na pere atd nie? Nieje to nijak nebezpečne? Mne sa síce nic neobjavilo za ten celý cas ale potom ho už musím mať aj ja či? Keď to je prenosné. Dakujemm

zuzkaa1991
27. máj 2023

Treba ist k lekarovi na testy ;)
Zalezi ake "vyrazky" nemusí byt hned herpes

snehulak77
27. máj 2023

Hlavne opatrne aby si och neho prvýkrát neschytala herpes počas tehotenstva. Môže to byť nebezpečné. Ale priateľ nech ide ku lekárovi s tým. Možno to je dačo úplne iné

severinav
29. máj 2023

Mozes ho uz mat aj nemusis, niekto ho ma v sebe a neprejavi sa mu nikdy, niekomu stale. Zalezi od imunity, genetiky. Ano je to ten isty co na pere. Proste spolu nespite kym to ma a nema to uplne zahojene. Nebezpecne to nie je, len pri tehotenstve. Ale boli to sialene. A to teda mat nechces.