Genitálny herpes a zoznámenie sa s novou partnerkou

malic8
22. aug 2020

Ahojte mám genitálny herpes už asi rok, aj ked už nemam príznaky nemal som od kedy som to zistil sex aby som nikoho nenakazil. Ako si mám s touto chorobou nájsť partnerku? Je mi trápne niekoho spoznať a hned o tom začat bez toho to ale nejde, nedokázal by som sa s nejakou vyspať a nepovedať jej to aj keby som použil kondóm

aylinn
22. aug 2020

@malic8 veď o tom nemusiš začať rozpravať v kine len tak medzi rečou. Normalne sa zoznam. Sex oddialuj a sama ťa donuti aby si jej povedal o čo ide. Keď bude mať o teba važny zaujem tak sa stym nauči žiť keď nie tak hladaj ďalej.

osky
22. aug 2020

@malic8 no,v prvom rade to treba riadne öiecit.nie je to sranda.
Chvalyhodne je,ze k tomu pristupujes zodpovedne k inym,to fakt super.
Ale zase,zit sa musi a s tymto treba daco robit.

sunny8
22. aug 2020

Preboha veď to neznamená že keď sa zoznámis s niekým že hneď treba ísť na sex 🤦 v prvom rade sa daj do poriadku u lekára .. a keď sa necítiš na vzťah tak sa do tohto nenut.

miskooo1987
22. aug 2020

@malic8 ak to máš preliečene a nemáš to aktívne, tak riziko prenosu je minimálne... spi to v okolitych nervoch... hsv1, alebo 2 má v sebe asi 60% populácie... takze s veľkou pravdepodobnosťou ho už aj ona má, ale nevie o tom...

sona96
22. aug 2020

@malic8 raz som čítala, že štatisticky každý človek, čo mal aspoň 4 sexuálnych partnerov, má tento vírus v sebe, takže z toho nemaj mindraky. Je to ako herpes na puse, keď nemáš práve aktívne štádium, nie si rizikový.

malic8
autor
23. aug 2020

Ok berem vaše názory, ale skúste sa vžit do mojej situacie, ja osobne by som to nezlahčoval a nechcel by som niekoho nakazit, tuna na tomto fore som cital že niektore ženy s toho maju ovela neprijemnejsie priznaky ako som mal ja za celý čas, a radšej by som si našiel partnerku ktorá si prešla tým istým čo ja a nikoho dalšieho by som do tej choroby netahal otázka je ako

malic8
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malic8
autor
23. aug 2020

@sunny8 na vzťah sa cítim a chýba mi to, sex je podľa mňa podstatná časť vzťahu aspoň pre mňa

malic8
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malic8
autor
23. aug 2020

@sona96 čo som si čítal ja môžeš nakazit genitalnym herpesom niekoho aj ked ho nemáš práve aktívny, alebo sa ti počas sexu môže tiež spraviť mne osobne sa herpes objavi tak raz za 3mesiace aj to niekedy len na 3dni,ale jedina spolahliva ochrana je kondóm alebo mat partnerku čo si tým prešla tiež

sandrinne
23. aug 2020

@malic8 mimo temy ale odporucam pri herpese akomkolvek uzivat denne l-lyzin aminokyselinu a obycajny B-komplex vitaminy dlhodobo. Mne pomohol na opar na ustach, uz ho takmer nemam, a ked nahodou tak len uplne minimalny.

aylinn
23. aug 2020

@malic8 no tak to ti tu naozaj nikto nebude vediet povedať že ako si máš nájsť partnerku,ktorá ma genitálny herpes. Na tvojom mieste by som sa asi zoznamovala bez problemov,ako by sa nič nedialo. Po pár stretnutiach a tvojich odmietnutiach intimnosti by som si dotyčnú posadila a otvorene jej povedala,čo je vo veci. Ludia su zlí, takže sa môžeš stretnúť s hocijakými reakciami. Ale tak láska nepadne z neba 😁 a keď chceš zvýšiť šance na najdenie partnerky s herpesom tak skus hladať na nejakej vychýrenej bratislavskej diskoteke 😂🙈