Genitálny herpes?

29. dec 2022

Žienky, potrebujem poradiť v chulostivej otázke. Pracujem ba turnusy v zahraničí. Po prichode domov sa ma partner začal zvláštne stránit. Potom mi ukázal, ze v oblasti slabín sa mu vyhodili veľké, mokvajuce vyrazky. Ma ich tam vyše týždňa. Tvrdí že sa mu to vyhodilo po oholeni starou ziletkou. Ale ma to aj na ruke a cosi uz aj na krku. Mám podozrenie na genitalny herpes. Hlavne preto, ze si odo mňa vypýtal antibiotika 1000 mg Amoksiklav

trgypadl
29. dec 2022

Atb su na genitalny herpes neúčinné, odporucam navštíviť kozneho lekara

autor
29. dec 2022

@trgypadl môže to byť herpes?

trgypadl
29. dec 2022

Tazko povedat, ak by sa jednalo o genitalny herpes bol by na genitaliach... Ako popisujete, ze to ma na viacerych miestach skor by som tipla impetigo, ale to sa vam moze naozaj vyjadriť len lekar po doslednom vysetreni.... Toto su len predpoklady

dadis
29. dec 2022

Tak si to chalan trochu uzil, kym si bola prec 🙈

luccija
29. dec 2022

@dadis nemusel môže mať vírus v sebe roky a dnes je pomaly každý 2 človek čo má HPV

dadis
29. dec 2022

@luccija Hpv su velke mokvajuce vyrazky?

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
29. dec 2022

@dadis neviem o com píšu

autor
29. dec 2022

@luccija HPV nie je genitalny herpes

joannita
29. dec 2022

Ano genitalny herpes su bolestive mokvajuce vyrazky. Bolia z toho aj slabiny, myslim uzliny v slabinach a ATB mu nepomozu, je to virus.
Aj ked niekde sa docitas, ze sa neda preniest z ust na genitalie, nieje to pravda. Da sa tak kludne preniest.

autor
29. dec 2022

@joannita píšem ti súkromnú správu

jamimo
29. dec 2022

môže to byť genitálny herpes,. Kľudne si to mohol preniesť zo starej žiletky ktorou si holil fúzy a toho času mal herpes na pere, nad perou, teraz oholil genitálie. Mal gen. herpes aj v minulosti? Ak áno, mohol nastať výsyp pri oslabenej imunite, prekonaní virózy... ATB sú bezpredmetné, smer kožná ambulancia, infekčné, liečba antivirotikami Herpesin, vysoké dávky Bkomplexu, lyzínu. Prísna hygiena, žiadny pohlavný styk, osobitné uteráky, prádlo vyvariť na 100 stupňov, ešte lepšie vyhodiť.

autor
29. dec 2022

@jamimo píšem súkromnú správu

whatever1
29. dec 2022

Uz len to ze nechce ist k lekarovi a sam si chce nasadit liecbu je podozrive.

whatever1
29. dec 2022

Je jasne ze klame ked to zhadzuje na starú ziletku, kedze to ma aj tam kde sa neholi. Neverila by som mu. Ak by to aj nebol herpes tak urcite nieco vyviedol.

jamimo
29. dec 2022

@luccija HPV je úplne niečo iné. Autorka myslí herpes genitalis, labialis, simplex...

bajka16
30. dec 2022

Mňa by zaujímalo ako prišiel nato že potrebuje amoksiklav?? Ten sa dáva pri nejakých zápaloch v tele atď. Nech ide k lekárovi nemôže si iba tak "spakruky" naordinovať lieky

autor
30. dec 2022

@bajka16 asi sa zľakol

zorana999
30. dec 2022

Áno bude to genitalny herpes. A to ťa podviedol určite

madeline1
30. dec 2022

s tym nech ide do lekara, preco to rozsiruje dalej 😐

dadis
30. dec 2022

@autorka Bol dnes s tym u lekara? Hlavne pozor na zdielanie uterakov..