Ahojte, idem si sem už niekoľký krát po radu, už som vyskúšala asi všetko ale možno mi niektorá z vás ešte dokáže pomôcť 🙏 Takže už rok trpim touto chorobou že sa mi stále tvoria nové bradavičky v okoli malých,veľkých pyskov a analneho otvoru, už rok chodím na odstranovanie laserom, skúšala som krémy ako aldara, wartec aj dusikove odstranovanie, nič mi nezaberá a po novom mi prestal zaberať aj laser, aj keď mi ich doktor hlboko vyreže znovu sa mi na tom istom mieste tvoria. Skúšala som aj prírodné lieky ako ocot, citronova štava, cesnak. Neviem či som prekliata alebo sa toho nikdy nezbavim :( Nemôžem si už dovoliť ani ten laser najmä keď viem že to je viac menej zbytočne už. Podstúpila som niekoľko imunologickych vyšetrení, všetky ukázali že mám imunitu 100% Vporiadku a preto mi nijaké lieky na imunitu nechcú predpísať. Napriek tomu sa mi stále tvoria bradavicky a nie malo. Už rok skúšam rôzne prípravky ako čaga lekárska, sylvincin, indonal woman, pravidelne beriem zinok a ďalšie vitamíny. Toľko peňazí čo som ja už do toho dala a čo všetko som skúsila a stále a stále sa to vracia. Počula som ešte o elektrokauteri ale od mojej gynekologičky mi bolo povedané že je to rovnaký princíp ako laser, že viac overený je laser, je už zúfalá spolu somnou s nevie čo ďalej mi odporučiť. Prosím vás veľmi pekne 🙏 ak viete ako sa toho zbaviť, ja už som ochotná skusit hocičo, kľudne mi napíšte do správy, ďakujem
@majuska_b_o tie bradavičky máš z dôvodu hpv? Ak ho máš tak to ti ostáva v tele celý život. Treba si zvyšovať imunitu, aj keď ju máš 100% treba ju posilňovať stále... niekomu sa to hpv bohužial prejavuje takto
@gabika0825 áno, beriem veľa veci na imunitu ale bohužiaľ nič ma toho nechce zbaviť :( a skôr potrebujem riešiť tie ktoré vznikajú keďže už na to ani nemám moc financí
@majuska_b_o tak uz jedine zmenit celu zivotospravu. Vela sportu, malo stresu, prejdi na zdravu stravu (kludne skus ayurvedsku konzultantku, nech ti nastavi stravu podla tvojej konstelacie - www.darsana.sk - na nich mam velmi dobre recenzie). Drzim palce.
@kataka10 ďakujem, toto bude pre mna asi najťažšia vec v živote 😃
@majuska_b_o kde si bola na laser? masticky som pouzivala tak dlho az mi ostali flaky na kozi. kauter slabota. roky sa to vracalo. pomohol az laser. ale aj potom sa este sem tam daka objavila, teraz mam uz chvilu pokoj. chodila som do Paracelsi. maju daky super laser, ale su riadne drahi. povodne som tam sla s bradavicou na chodidle. bojujem s nou uz asi 10 rokov. na laser som s nou chodila 2 roky tiez tam, stalo ma to cez 1000e a aj tak ju stale mam. prestala som tiez kvoli financiam. a este sa mi preniesla po osetreniach aj na ine miesta.
@lyci písala som správu
@majuska_b_o Aj mne sa vyhadzovali takéto bradavičky ale to možno 1 za rok taká menšia a tiež som nevedela že z čoho to je ale vždy do mesiaca odpadla sama, ku gyn chodím pravidelne kvôli cyste a určite si to všimla ale nič mi na to nepovedala, keď som bola vtedy akurát na kontrole...cyto aj vyšetrenia som mala vždy dobré, iba tá cysta ale tak mohlo to byť z hocičoho
@gabika0825 no ja mám hpv vírus 😏
@majuska_b_o pisal som spravu ..
@majuska_b_o Skús wobenzym