Genitálne bradavice

emankka
14. sep 2024

Ahojte už neviem čo si mám počať… Mám dve genitalne bradavice malé, ale strašne ma to rozčuľuje …. GYNEKOLÓG MI NIČ NECHCE PREDPÍSAŤ !!! Vkuse len že mám zlepšiť imunitu … ZLEPŠUJEM UŽ OD FEBRUÁRA !!! HPVIRIN drahý jak fras , pestrá strava bohatá na vitamíny STALE sú tam. Nespravil ani testy ani stery nič !!! Ako neviem či mám zbaliť kartu a ísť k niekomu inemu ale UŽ MÁM TOHO PLNE ZUBY. Chcela som krém aldara? Nie . Nejaký liek? Nie. Testy?Nie

valiant
14. sep 2024

@emankka kde su tie bradavice? Je to kozny problem. Navstivit dermatovenerologicku ambulanciu. Bradavice odstrania.

stellarstar
15. sep 2024

@emankka a prečo neodídeš od neho?? Ved keď nie som spoko s prístupom a so starostlivosťou liečbou tak hľadám iného a už tam nejdem

evkamotka
15. sep 2024

Zavolaj na kozne, ci ti ich odstrania

koniarova
15. sep 2024

Na kožné, odstrániť.

emankka
autor
15. sep 2024

@valiant Nachádzajú sa v oblasti genitalii - V blízkosti konečníka na koži a v blízkosti posvy na koži.

mamina7070
15. sep 2024

@emankka na sukromnu chirurgicku kliniku za polatok sa odstranuju napr laseromto je skor esteticky problem a zlepsit imunitu napr brat imunoglukan

valiant
15. sep 2024

@emankka plati, co uz bolo napisane. Navstivit koznu ambulanciu a nechat odstranit.

emankka
autor
16. sep 2024

@valiant
@koniarova
@evkamotka Na kožnom toto robia ? Som si myslela, že to len na gynekológii riešia takéto problémy, ale dobre vedieť aspoň nemusím naháňať svojho gynekológa, ktorý očividne nemá záujem riešiť môj problém .

koniarova
16. sep 2024

@emankka na každom. Neboj. Rýchlo to ries, aby sa to nerozšírilo.