Genitálne bradavice

30. máj 2024

Ahojte bola som u svojho gynekológa a má podozrenie na HPV vírus. Výsledky budem mať az o mesiac ale ja si idem po radu kvôli genitálnym bradaviciam tzv. kondylómy. Kožná mi dala termín až o mesiac čo je dosť dlho a ja mám tých bradavic už veľmi veľa a stále sa mi tvoria a niektoré už majú tvar ako “karfiol” hlavne tie ktoré mám “vo vchode do pošvy”. Kúpila som si dnes Duofilm ale dočítala som sa, že ten sa nemôže dávať do pošvy. Prosím vás poradte mi aspoň niečo čo vám na kondylomy pomohlo ja som už zúfalá. Nechcem aby sa mi zväčšovali a najradšej by som sa toho zbavila úplne 😔. Ešte sa chcem spýtať, že ak mi vyjde HPV pozitívne čo teda asi vyjde keď už mám kondylómy, znamená to, že mám rakovinu?
Ďakujem

tim23
30. máj 2024

Pozitívne hpv neznamená rakovinu a za ten krém si zavolaj ku gynekológovi. On ti niečo predpíše.. Sa celkom aj čudujem že ešte ti nič na to nedal

koniarova
30. máj 2024

Gynekológ alebo kožná ti predpisu na to takú vodičku. Neviem ale presný názov. Je to ako ten Duofilm, len na intímne partie určené.

zdenka11081983
30. máj 2024

Keď tam už máš karfiol tak nečakaj na gynekológa ten ti ak tak nejak extra nepomôže. Objednaj sa na laser. A vypalovat jednu za druhou. Daj si predpísať isoprinosin a daj sa zaočkovať proti HPV. Prešla som si podobným a gynekológ mi nejak extra nepomohol. Je to vec aj imunity. A jedine laser ti pomôže odstrániť co tam máš. Nepomôže aldara a podobne. Duo film nejde na sliznicu, môžeš ale nepomôže ti len si to roznesies kadetade

autor
30. máj 2024

@zdenka11081983 môžem ti napísať súkromnú správu ?

adka2422
5. aug 2024

Ahojte, pripojim sa do diskusie. Ja som asi ten najkomplikovanejsi pripad nakolko s bradavicami bojujem uz 3 roky a nikto s tym nic nerobi pretoze som po transplantacii oblicky a imunitu posilnovat nesmiem nakolko hrozi odmietnutie organu. Takze zaver je taky ze mi to nikto nebude odstranovat kym sa mi nezastavi rast 😂🤷🏼‍♀️ a aby toho nebolo malo este som aj vo 4. Mesiaci tehotenstva takze este viac komplikovane, no docitala som sa ze vraj laser je vhodny aj pocas tehotenstva takze mi asi neostava nic ine len zajst za sukromnikom a riesit to za velke prachy lebo moja gynekologicka sice ma laser a odstranuje bradavice ale mne odmietla kedze ich je vela. A do porodu to nechce ani riesit.