G-bod mýtus či existuje ?

29. apr 2020

Prajem krásny večer. Čo si myslíte, existuje niečo také ako bod G? Má ho každá žena? Pri milovaní proste nič necítim. V žiadnej polohe. Dosť to narúša náš vzťah, keďže nie som z tých, čo budú predstierať. 😢

ivanna901
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuliatko84
29. apr 2020

Existuje, kazda ho mame.treba dalej hladat a potom pride ohnostroj3

ivanna901
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karelova
29. apr 2020

@ivanna901 asi jej nevie nájsť G bod, tak zaspala 🤷‍♀️

jankaovecka
29. apr 2020

Ja viem, mas od 16 do max 23 rokov, ze?!🤣🤣🤣

autor
30. apr 2020

@ivanna901 nie som chlap a mám skoro ku 30r

@ivanna901 som normálna žena čo je zle na mojej otázke?

@jankaovecka Skoro 30. Nemyslím si že je niečo zle na tom co som sa opýtala. Aj samotní vedci dokázali že ho nemá každá žena tak sa pýtam či je tu nejaká ktorá ho nemá a necíti takisto nič. Nechápem prečo hneď rôzne podozrenia. Keď sa tu rozoberá nechuť k sexu alebo chyba z manželovej strany tak sa všetky zapojíte a keď je chyba vo mne a viem si to uznať a chcela by som nejaké rady tak je to zle a "som muž".

anjelaa
30. apr 2020

@ivanna901 preco? Aj ja som žena a podla mna je to normálna otázka.

jankaovecka
30. apr 2020

Zadavatelka, cela tvoja otazka je zle polozena.
Nemala si sa spytat ci je g-bod mytus, ale ci dosiahnes pri sexe orgazmus. Takto to citam ja medzi riadkami.. Ak ano, a vies ako na to, tak nie je co riesit.. g-bod je vec relativne nova. Myslis ze zeny sa spravia len vdaka nemu?
Po druhe, ako mozes napisat ze je chyba v tebe😯! To snad nemyslis vazne! A este obvinujes chudaka g-bod😂🤘
Cca 95% zien dosiahne orgazmus cez klitoris a zvysok vaginalny. Najviac nervovyvch zakonceni je pri klitorise a pri vchode par cm v posve. Tolko z anatomie.
Ci mas gbod ci nie, v milostnom a v manzelskom zivote to nehra absolutne ziadnu rolu. Tot vsio

mondolina
30. apr 2020

Nemusíš mať Bod G, stačí keď máš klitoris. Máš?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domisepesi
5. máj 2020

@jankaovecka a kde sú tie ktoré majú aj-aj? 😂

matussara
Autor odpoveď zmazal
Zobraz