Dobrý deň prajem.. Baby mam problémy s mykozou a kúpila som si túto masť.. To môžem normálne Do pošvy si dávať ten krem hej? A musí sa asi preliečiť aj partner však? Môže on tiež túto masť? Alebo nejakú inú? A ako často za deň sa to môže... Ďakujem pekne za normálne odpovede 🙂
@veronikaa006 vyčítala som tu že aj mykomax je dobrý, neviete? A to koľko tých cipkov by somala použiť
Suhlasim s @veronikaa006 a este dodam, ze by trebalo byt si ista, ze sa naozaj jedna o mykozu a nie o bakterialnu infekciu. Mycomax nie je voolnepredajny. Cipky treba douzivat cele balenie.
@zarka2020 treba použiť stále celé balenie aby sa to poriadne preliečilo. Voľnopredajné je napr Clotrimazol vag. tabletky a je ich tam 6.
@simsalabim o týždeň stredu som objednaná u Dr tak ak to bude mykoza poviem jej nech mi predpise ten mykomax... Ci 🙂 nechám to nanu?
@zarka2020 urcite jej mozes poradit, ale to vazne pri niecom takomto akutnom musis dovtedy cakat??? Ja mojej napisem, ze mam akutny problem a este v ten isty den ma vysetri...
toto je dobrá vec https://australian-bodycare.com/sk/shop/femigel/
@simsalabim tento týždeň ma dovolenku tak preto až stredu a utorky a štvrtky robí v inom meste 🤨
kup si clotrimazol.. je volnopredajny... a zvonka ten krem
@zarka2020 fungicidin sa dáva z vonku. Kúp si nejaké vaginálne tabletky alebo čapíky ešte z vnútra.