Ahojte, dnes rano som nasla synovi na chodidlach-pätach malicke nevystupene skrvnky. Neviete co to moze byt? Teplotu nema, soplik a kasel tiez nie. Nestazuje sa ze by ho to bolelo alebo svrbelo
ruky nohy usta..mojmu to cele prebehlo len presne takym vysypom..postupne na vsetkych koncatinach..ale len zo spodu a takto jemne..
@nelinka888 praveze to nie je vyraska. Su to fliaciky. Nie su na povrchu koze 😒
@babatkoo s tymi exantemovymi chorbami maju Dr casto problemy,lebo nie vzdy prebiehaju vzorovo,virusy mutuju...a obraz choroby nemusi uplne zodpvedat beznemu priebehu..nam takto nevedeli zdiagnostikovat 5 chorobu..riesili sme zihlavku,alergiu,ekzem..a nikoho vobec nenapadla infekcia..az ked to schytal aj druhy syn,tak som na to prisla ja a Dg som po 2 tyzdnoch oznamila Dr a a on len suhlasil. Vysyp malemu trval az 3 tyzdne pri 5 chorobe a nemal ziadne ine priznaky..strasi sa vysypal len na na par hodin..ale identicky..tie iste mapy po tele a cervena tvar..
@babatkoo naše decka mali teplotu do 39, starší mal len pár flakov,malý ich mal veľa..potom sa celý supal ako had a po niektorých flakoch mu zatiaľ ostali biele fľaky..a nechty zišli len čiastočne... našťastie, mladší to nemal v ústach, starší len trošku...je to len vírus, aj keď to škaredo vyzerá...skoré uzdravenie
Ahojte. Dnes je syn 3 dni vysypany na skoro celom tele. Chodidla ostali so skvrnami tak ako vcera. A na jednej dlani ma 2 malicke 2mm pluzgieriky (ale to moze byt aj dishydroza ekzem co zdedil po mne). Bez horucky, ziadne afty. Mne sa nechce verit ze to ma. Tak jednoduchy priebeh?
@babatkoo nie, nebola som ani u lekarky..naucila som sa totiz, ze k lekarke nema zmysel chodit, pokial nejde o nezrazitelne horucky, chriplavy kasel...(ja viem, keby nebolo internetu, aj ja by som sla:D, ale mam proste skusenosti s lekarmi, ze je to zbytocne, do lekarne viem ist aj sama..)..akurat som znizovala horucku prve dni, inak nic..
ona sa to bude sirit, ale super, ze to nema v ustach..vacsinou to zacina v ustach (nas zacinal tiez vsak nozickou)..
priebeh to moze mat u kazdeho iny..🙂
@babatkoo ahoj. viem, ze stara diskusia. ale ak pamatas, ako ste liecili ten apec? vdaka
@alenka7777 ahoj. Syn ho mal 2x. Dlzka trvania 8 tyzdnov a liecba ziadna 😖. Iba Fenistil kvapky proti svrbeniu, tekuty puder ak ho vysyp bolel. A lekarka mu dala este nieco na podporu imunity. Tusim Isoprinosin. On mal k tomu aj ten zadny sopel a z toho aj kasel, celych 8 tyzdnov. Ten som liecila Nasodrillom na odporucanie imunologicky. Preslo to presne 9 tyzden od vypuknutia. Zo dna na den. Vsetko zmizlo.
@babatkoo dakujem. nakoniec sme dnes zasli aj k dr. dcera to uz tiez ma druhykrat.
Nemôže to mať potničky alebo také niečo?