Ahojte, dnes ráno som dostala menštruáciu, brala som lieky proti bolesti aj som si pospala,lebo mi bolo zle, kŕče v podbrušku, hrozná bolesť krížov a slabosť. Už mi je ale lepšie. Je fajn nápad ísť večer do fitka keby mi je dobre? Kardio na začiatok a nejakých par cvikov na spodnú časť tela. Som začiatočník vo fitku žiadne extremne váhy. Šla by som sa len prejsť ale skoro stale prší.
Ďakujem 🙂
Presne tak aj mne. Aj keď sa musím nadopovať liekmi, ale v konečnom dôsledku sa mi cvičí super, podám super výkon (oveľa lepší ako tesne pred ms..) a aj na bolesti je to fajn 🙂
mne osobne.cvicenie pocas orveho najhorsieho dna kramov nerobil odobre a uz by som sa donho znovu nenutila. pocuvaj svoje telo
Choď, uvidíš ako sa ti bude cvičiť. Nijak ti to neuškodí, len by som sa zbytočne nepremahala.
V den, ked mam bolesti, necvicim. Telo potrebuje oddych a regeneraciu.
Ja v prvý deň ms necvicim bruško a nohy. Skôr si dávam taký ľahký tréning, aby som nezaťažovala telo, len taký na odreagovanie.
Áno jasné, väčšinou mi to aj pomohlo na bolesti
Ja cvicim aj pocas menstruacie a velmi mi to pomaha,nemavam take bolesti ako predtym,ked som necvicila.