Fistula

26. aug 2024

Dobrý deň je tu dakto kto sa trápil dlho z fistulou a má daake domáce recepty alebo pozná maste čo na to pomôžu ? Moj problém je taký minulý rok o takomto čase abces na kostrci v septembri prišla fistula ku konečníku abces v decembri zoperovany fistula nič od januára furt čistena na chirurgii furt behacky kolo nej nakoniec pred mesiacom vyše liečba výter antibiotika ktoré sa už mal rôzne na to zo 5 krát posledné boli amoksiklav ktoré som mal dva týždne zatvorila sa chirurg to zas ukončil ako zahojene a teraz zas je plná a praskne prosím dakto vie daco poradiť čo už na tu hnusobu pomôže lebo už neviem čo s tým a chcem sa toho zbaviť

autor
26. aug 2024

Mal som robené CT či neni spojená z crevom alebo starým abcesom vsetko negatívne mal som aj kolonoskopiu tiež vsetko negatívne

zana134
26. aug 2024

Do takýchto dutín sú dobre výplne so striebrom. Napr. Suprasorb Liquacel Ag 2x45cm. Chirurg otvorí absces, vypláchne a zavedie drenáž.

autor
26. aug 2024

Ono je problém že tam nedajú drenáž ono to je pri konečníku hneď a je to malé to má otvor ako vyrážka ale pod kožou to má hniezdo nazbiera sa to ako teraz napuchne a potom to praskne ale teraz po dlhšej dobe čo to bolo zavreté sa mi to nedarí ani prasknúť a už nechcem chodiť po chirurgiach