Fimóza u mužov

13. jún 2022

Ahojte. Mate niektore skusenosti s fimozou u dospelych muzov? Moj s tym ma dlhodobo problem. Niekedy bolo lepsie, niekedy sa pri sexe natrhol. Lenze teraz je to uz o dost horsie. Da sa to riesit nejak inak ako operacne? Samozrejme, ze sa ziadny chlap nehrnie do takej operacie.

anjelicek26
13. jún 2022

Skusenosti nie, ale uprimne normalne si sadnut (mimo sexu) v pokojnom momente mu dat listok na stol, ze vtedy a vtedy ma termin u urologa, ktory si mu spravila, uz sa len opytat, ci mas ist s nim ako podpora, alebo pojde sam. Ale pojde proste. V tomto veku uz vela ciest, ako operacia nebude... ale ten pokrok bude neskutocny a mal by to mat pred ocami - ano je tam doba hojenia - ale potom bude sex uzasny a bez bolesti... zbytocne sa trapi.

autor
13. jún 2022

@anjelicek26 on zase nieje taky, ze by sa branil tam ist. Len som chcela vediet, ci nie je nejaka ina cesta.

radkasswe
13. jún 2022

To sa ma riesit v deckom veku lebo u dospeleho vysledok operacie nieje taky dobry ale urcite na nu treba ist

autor
13. jún 2022

@radkasswe lenze on s tym v detstve nemal problem. Raz sa mu to zaseklo, musel ist na pohotovost, lebo to zacalo puchnut. A odvtedy ma s tym problem.

radkasswe
13. jún 2022

A je to isto fimoza ?? Ja som pocula iba o takej kde sa stym chlap narodi...

vevesh
13. jún 2022

No, prisli ste na to, ze pouzivanim sa dany stav nezmeni. Tak nech ide na obriezku- existuje aj ciastocna, ked vam je proti uplna. Lepsie ako (bolestive) problemy v intimnom zivote...

kiki68
13. jún 2022

Pekne smear urolog a daju to dokopy mini chirurgiou. Oproti nejakym skodam po porode je toto minimalny zakrok. Nech sa neboji, bude aj sexy steh navyse pre manzelku. Normalne to spravia, ludia dnes uz nechavaju dole robit cokolvek, toto je detail. Neviem kde cele roky bol, ked od nejakeho dajme tomu urazu to neslo. Ved to je bolestive