Fibroadenóm a operácia v NOÚ

aki100
28. sep 2021

Ahojte po roku sledovania fibroadenomu mi na sone povedali ze mi na nom. Narástla ďalšia hrčka. Aj ma to boli, tak idem na operáciu. Mam ísť ešte na chirurgiu sa dohodnúť. Co ma tam čaká? Aké predoperacne vyšetrenia sa robia? Mate skúsenosti s operáciou v NOÚ? Ako po operácii? Bolelo to? Dáva sa drenaz? Klystir sa asi nerobí ze? Ževraj je tam krátka. Hospitalizácia na 3 dni. Neviem co čakať, bola som na. Operácii myomu pred pol rokom ale inde, tak narkozy sa nebojím len neviem co potom? Aké máte skúsenosti. Dakujem

denissi
29. sep 2021

ahojky🙂 , kam presne máš isť? na onkochirurgiu? ak ano, tak tam som ležala pre 5 rokmi a všetko super, neboj. Predoperačné som mala už hotové ( tie som si robila vo svojom meste ). Čo sa týka po operácii, bolieť bolelo ale to je asi normálne, klystír mi nerobili, hospitalizovaná som bola týždeň, ale to asi závisí aj od druhu operácie a hojenia sa.Inak celkovo ak mám hodnotiť nemocnicu a prístup lekárov a sestier nemôžem im absolútne nič vytknúť, všetci boli milí, dokonca sme mali aj masáže ak nás bolel chrbát + rehabilitačného lekára kt. s nami cvičil a chodil. takže super 😉👍

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aki100
autor
30. sep 2021

@denissi super lebo tie predoperacne sa mi nechce kvôli tomu ísť zas do ba. Nooo na chirurgiu mi povedala ze dohodnúť sa áno v NOÚ. Super mne povedala ze to je na 3 dni len krátka hospitalizácia. Tak snáď to zvládnem.

denissi
30. sep 2021

@aki100 určite áno , zvládneš🙂, naozaj je tam úžasný prístup lekárov aj sestier. TIe predoperačné budeš podľa mňa robiť vo svojom meste , ja som tam išla už s nimi , dokonca som musela mať aj magnetickú rezonanciu na CD.

aki100
autor
30. sep 2021

@denissi fúú no dosť teda veci ešte treba. Na to sa neteším tie vybavovačky. Ja som zvedavá co mi povie lekárka lebo chodím do prsníkovej poradne v BA tak co mi povie