Ahojte baby!
Ake mate skusenosti s tymito kvapkami??? pomohli vam k otehotneniu???
neviem sa rozhodnut 🙂
Ano. A hned som si aj objednala alchemilku k tomu 😉
ja som brala gynex este ked som brala HAK, potom som vysadila HAK a aj gynex a o dva tyzdne som bola tehotna... ale ci mi pomohol prave gynex alebo by sa to podarilo aj bez neho, to netusim...
@mata1512
ja pijem caj gynastan a teraz mi prisla sms ze mi dnes kurier prinesie femigard, tak ho hned zacem brat... tak uvidime a objednala som si aj Conceive Plus lubrikačný gél pre podporu otehotnenia
tak uvidime. tento mesiac som do toho vrazila dost €ciek a budeme sa naplno snazit do noveho roka ak to nezaberie tak uz nedam na nic ani jedno € (DUFAM 😀) 😉
ahojte babenky nemáťe nahodou na predaj gynex kvapky?možu byť aj otvorené chcem vyskušať dakujem moc,.
baby mám y toho trochu chaos, prečítala som všetky možné diskusie tu na MK a neviem sa rozhodnúť medzi Gynexom a Femigradom... je v nich nejaký rozdiel, peňažný neberiem do úvahy, skôr z hľadiska na čo sú určené...ktoré by boli lepšie, keď sa pokúšame otehotnieť a chcem posilniť ovulku a trochu upraviť cyklus...ďakujem za odpovede 🙂
Ahojte mam nenacate kvapky Gynex. Objednala som a uz nepotrebujeme 🙂
Skusila som femigard,otehotnela som a potratila
Ahojte. ak mate zaujem o gynex, kludne sa mi ozvite do spravy.
Ahojte baby, mala som kupene 2 balenia Gynexu, 1 som zjedla a z druheho mam odobrate za jednu kavovu lyzicku. Nakolko som potom otehotnela, rada to nacate balenie posuniem za 5 eur. Je to skoda zahodit. Je sice dobre aj pre zdravie, ale mame 5 mesacneho synceka,tak riskovat druhe babo velmi nechcem emoticon Ak mate zaujem piste IP
Mám na predaj jednu fľaštičku ešte zapečateného nepouživaného femigardu 300ml. Ak mate zaujem piste IP 🙂
AHOJTE nemá náhodou niektorá z Vás na predaj gynex??
@aiculnitram ahoj mam 2 neotvorene balenia
@jankakalmanova dobry den este mate ten gynex?
Ja som brala Femigard 3 mesiace.Neotehotnela som,ale upravil sa mi čiastočne cyklus.Nemôžem však na 100% povedať,že je to jeho zásluhou.Teraz skúšam prvý mesiac kotvičník,tak som zvedavá či mi ten nepomôže viac.
zatial som ,,vypila" jednu lahvicku teda to je na 1 mesiac, menzes sa mi upravil ako vidim a prisiel presne kedy mal a je ovela viac krvi co som rada lebo som mala opacny problem, este pokracujem dalej s femigardom a potom si dam pauzu ako pisali... zatila sa mi zda ze je velmi dobry...
Zatiaľ len jeden cyklus som ho pila a momentalne mam ms....zatiaľ druhý deň a zdá sa mi,že mám trochu silnejšie krvácanie ale ešte uvidím ako tie nasledujúce dni a potom sa rozhodnem čo ďalej 🙂
Ahojte veľa recenzii som čítala o femigarde ..viac pozitívnych ako onegatívnyc ... mám problém s nepravidelnou menštruáciou už od svojich 14tich teraz mám 24... . Brala som rôzne tabletky na upravu od 15 tich či proveru alebo duphaston nepomáhalo .. doktor vraví že hormóny mám v poriadku. . dakedy sa obávam či som vadna alebo čo ... už nevládzem a trápi ma to... keď idem k doktorovi je to stále o tom istom tabletky tabletky a ešte tabletky duphaston ...
No ja som dobrala komplet celé tri balenia femigardu a už mám pravidelný cyklus aj silnejšie krvácanie,takže myslím,že mne pomohol.Niektoré ženy ale mávajú nepravidelný cyklus,nie každá ho má ako hodinky,takže nemusí to znamenať nič zlé.Ako veľmi ho máš nepravidelný?Pokiaľ sa ti pohybuje +-5 alebo 6 dní,tak si nemyslím,že by to malo vadiť.Poznám aj osobne veľa žien,ktoré ho majú takýto.
No nepravidelný dakedy aj dva mesiace nemam preto ... ale už som si ho objednala tak dúfam že pomôže ...
@simis105 Ahoj. Ja som začala brať femigard.. Tak uvidíme...