prepacte mi vopred za detailny a nechutny opis, mala niektora z vas pocas tehotenstva zeleny az extremne hrudkovity vytok? neni to len sem tam hrudka ale uplne vsetko cele zahrudkovane, na intimkach mam zelene vytoky, doktor mi bral stery ale nic mi na to nedal, zo zaciatku mi tie hrudky aj vychadzali von este to nebolo zelene ale biele, teraz sa to drzi vo vnutri a ked si to pozriem vidim ako to tam vyzera cele chytene, chce sa mi plakat, zo sterov mi zistili escherichia coli a klebsiella pneumoniae, doktor to videl pozeral do vysledkov ale nic mi nedal aj ked som mu vravela , ze stale to mam a kazdu poradnu to vidi ked mi kontroluje krcok, uz sa hanbim. alebo je to pocas tehotenstva normalne?
Oslabená imunita v tehotenstve je normálna ,mala by si užívať niečo na imunitu. Práve preto máš zrejme aj Ecoli, a lekár ak ťa nelieči ,zmeniť. Zelený výtok nie je v poriadku ani žiadný inej farby ako biely.
dal mi candibene tablety pred cca 2 mesiacmi, pomohli mi na 10dni, bola som stastna, ze mi to zmizlo ale potom sa to vratilo . som v 31 tyzdni a citala som, ze tie nalezy mozu sposobit predcasny porod strasne som sa nahnevala na doktora a stale rozmyslam nad tym ako mi nemohol nic dat ked mal v ruke tie vysledky, poradnu dalsiu mam az 3 jula
@diewcatqoo neviem co sa divis, však si videla aký je názov príspevku pred tým, než si naňho klikla........ Takže načo si naňho klikla, keď si jedla. 🙈🤔
@soulmate9 ved hej, moja chyba.. neprecitala som si nazov temy
Ja som toto mala pocas celeho tehotenstva. Bral mi stery aj obvodak aj v nemocke. Mykoza. Vo vyssom stadiu tehotenstva mi ju aj liecili ale vydrzalo mi to max 2t a vratilo sa to. Aj moj dr aj lekari v nemocke ma ubezpecovali, ze pokial ma nepali, nesvrbi a neboli, ze je to v tehotenstve caste a ze s narodenim babatka to odzneje. Mykoza pocas tehotenstva nie je vobec prijemna a v podstate moze sposobovat maknutie krkca maternice (dedukujem z mojej skusenosti), ale urcite nie si prva ani posledna a nie je to vynimocny stav. Hlavne nech ti vezmu stery aby sa zistilo ci je to "len" mykoza alebo nieco vaznejsie.
@diewcatqoo mohla si rolovat dalej..
Už keď máš iba e.coli treba ju preliečiť, určite. Ani biely výtok nie je ok vždy... A už vôbec nie hrudkovity. Máš problém, hod k dr hneď. Išla by som aj na pohotovosť.
Och, ja prave pijem kavu a jem zakusok s kiwi, ktory ma zelenu napln 😖
1. nie, zeleny hrudkovity vytok nie je normalny ani v tehotenstve, ani nikdy
2. zmen lekara, ak ta nelieci
3. (to je rada pre mna) necitat mk pri jedeni