Extrémne silná menštruácia

14. nov 2022

Ahojte. Rozhodla som sa vysadiť antikoncepciu a tak som dostala posledné balenie, krvácanie začalo ako malo, no dnes poobede sa rozbehlo do takého extrému, že krvacam naozaj silno a sprevádzajú to veľké krvné zrazeniny ( veľmi sa ospravedlňujem za nechutný popis, ale som fakt vydesená ) , vložku si musím menit cca každú pol hodinu.
Chcem sa opýtať tých, ktoré majú vysadenie za sebou, či sa im stalo niečo podobné, alebo mám panikáriť a utekať na pohotovosť. Obvodnému gynekologovi sa samozrejme ráno ozvem, len si niesom istá či je ok dovtedy čakať.

trgypadl
14. nov 2022

Ahoj, ak je kazda jedna vlozka s koagulami navstiv pohotovost, drz sa

lianka123
14. nov 2022

Mne sa toto stalo po korone. Chcela som si volat sanitku kvoli bolesti, ktora sa nedala utlmit ziadnymi analgetikami. Nakoniec som to niak ustala.

autor
14. nov 2022

@trgypadl ďakujem 😏

@lianka123 ja mám bolesť len takú veľmi miernu, skoro žiadnu, no tie zrazeniny ma dosť desia... Tiež si mala samé zrazeniny a k tomu sa ti pridala taká veľká bolesť?

whatever1
14. nov 2022

Skus lahnut, vyložit nohy a na podbrusko nieco studene. Malo by to zmiernit krvacanie.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lianka123
15. nov 2022

ano, co vlozka to zrazenina, trvalo to tak dva dni a potom uz bolo dobre, vlozky vobec nestihali

lianka123
15. nov 2022

este ze ja som tie dva dni bola extremne vycerpana, ze som potrebovala si stale lahnut ale to pripisujem aj velkej strate krvi