Existuje ženský čaj, ktorý zmierni silnú menštruáciu?

2. mar 2022

Baby mam veľmi silnú menštruáciu. Existuje na to nejaký žensky čaj? Mam kúpený ascorutin, ale veľmi mi to nepomáha. Pila som aj salviovy čaj, ale mal asi len slabý efekt. Posledné dva cykly som musela ísť na injekciu. Doktor už rozmysla o kyretaz. Tomu by sim sa však rada vyhla.

hugigugin
2. mar 2022

Praslickovy čaj zastavuje, 3x2 denne ascorutiny mne pomáhajú. Šalvia sa nema pit lebo moze vyvolat menzes. Alchemilka je na upravu cykla u mma nie na zastavenie.

lilianka28
3. mar 2022

Skús aj rebríček (myší chvost). Chuť nič moc, ale pomáha.

ka25
3. mar 2022

Mne pomohla antikoncepcia mirena na odporúčanie gynekologa

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bobo2433
3. mar 2022

Mne raz bývala svokra poradila gynastan .ja som mávala kŕče aj kusy krvi a krvácala som aj 5-6dni že riadne ... Píla som ten a pomáhalo.teraz po pôrode sa mi to upravilo

denda007
3. mar 2022

Aj alchemilka 🙂

gabis22
3. mar 2022

Ja používam alchemilkový, tiež rebríček, ten je výborný, naozaj pomáha od bolestí.

autor
3. mar 2022

@gabis22 ja nemám bolesti, ale som ako vodopád. Tečie mi to veľmi veľa

autor
3. mar 2022

@bobo2433 nemám kŕče, kusy krvných zrazenin áno.

autor
3. mar 2022

@miriam11 och toto mi ani Nehovor. Tohoto sa bojím. Inú antiku ti neponúkali?

autor
3. mar 2022

@miriam11 citrón a ani ascorutin mi nepomáhajú. Vôbec

autor
3. mar 2022

@lilianka28 skúsim, dik

autor
3. mar 2022

@hugigugin skúsim, dik

janetinka27
3. mar 2022

ascorutin ani mne nezabera, ale caj z kapsicky pastierskej ano. tiez mavam velmi silnu MS, obcas treba aj injekciu na zastavenie, beriem aj dicynone tabletky a nepomahaju, ale kapsicka ano.
este je aj stavikrv vtaci aj rebricek, tie tiez pomahaju, ale mne teda najviac kapsicka pastierska.
treba zistit pricinu takeho silneho krvacania, nemas vysoku sliznicu?

autor
3. mar 2022

@janetinka27 koľko máš rokov?

janetinka27
3. mar 2022

38 a ty?

autor
3. mar 2022
janetinka27
3. mar 2022

a ako dlho mas tieto problemy? moze to byt aj anovulacny cyklus, ze si nemala ovulaciu, tym padom ani zlte teliesko a ani progesteron. ja to mam uz skoro 20 rokov, ale mam hyperplaziu, preto take silne krvacanie (vysoka sliznica)

autor
3. mar 2022

@janetinka27 neviem ešte diagnozu. Zatiaľ mi len robil horm.profil a povedal že ten je ok na môj vek

janetinka27
3. mar 2022

sono ti este nerobil? aj to vela napovie

janetinka27
3. mar 2022

a ked mas silne krvacanie, kolko vloziek denne cca minies? ale takych primerane naplnenych. skus si to pocitat. ak budes mat vsetko ok, doktor by ta nemal nechat tak silno krvacat. skus sa poobzerat po nejakom zeleze a doplnat ho

sterea
3. mar 2022

Mne pomohla antikoncepcia Janine.

akvi
3. mar 2022

pridavam sa, tiez som zufala..

autor
3. mar 2022

@sterea ďakujem, uvidím aké riešenie mi ponúkne doktor

autor
3. mar 2022

@akvi ach

autor
3. mar 2022

@janetinka27 miniem cca 10ks, komplet plných. Kupujem si always take na noc, ale používam ich aj cez deň
Som ako vodopád. Musím ísť vždy na injekciu

akvi
3. mar 2022

Ja chcem skúsiť Gynex kvapky, ale aj tie čaje sú dobrý nápad, proste čokoľvek, určite nechcem jesť hormóny a pod. Ale je to ozaj masaker niekedy.

autor
3. mar 2022

@akvi gynex kvapky som minule celu fľaštičku a nič. Kolegyňa ich má, sú skôr asi na PMS a to ja nemam

akvi
3. mar 2022

Počula som rôzne názory na to, kamoske to poradila dokonca gynekologicka, že ženy si pochvaľujú. Kamoska tiež chodí zastavovať ms injekčne, lebo leje z nej riadne.

akvi
3. mar 2022

@janetinka27 podľa mňa ten ascorutin treba zjesť podstatne viac toho, pozerala som zloženie, to C cko v tom je uplne zanedbateľné množstvo a ten rutín v podstate tiež. Ja Ccka beriem násobne viac a rutin sa da kúpiť samostatne v podstatne vyssich dávkach.