Ahojte, odnedlho ma čaká excízia vulvy v lokálnej anestéze. Absolvovali ste už podobný zákrok? Ako to všetko prebieha? Je to bolestivé? Ako dlho trvá rekonvalescencia? Vopred ďakujem za vaše príspevky.
Mala vlastne čistú. Vôbec si nerob stres.
A keď vyprchala umŕtvovačka bolelo ťa to nejako extra?
@drobec234 Nie. Šupla som si Ibalgin tuším pre istotu. Skôr ťahali stehy ako sa to hojilo ale určite to nebolo nič hrozné, lebo vlastne som aj zabudla aká to bola bolesť. Ale týždeň som behala len v pyžame po dome a veľa som to vetrala. Oni vyrežú len malý kúsoček, doktor to držal v pinzete a ukázal mi to, aby som sa nebála, že nič extra velké mi tam neodrezal.
Ďakujem krásne.
Je to v pohode. Trvá to pár minút, necítiš nič. Potom cca dve hodiny poležíš na posteli a pustia ťa domov. Prídeš, prezlečieš sa do nočnej košele. Potom ťa zavolajú na sálu, tam som normálne prešla, vylezieš hore, pritiahnu ti nohy súchým zipsom, aby si doktorovi náhodou nevykopla zuby 😅, pichne ti tam umrtvovaciu injekciu, ktorá nijako extra nebolela, doktor kúsok vyreže, urobí cca 2 stehy. Zlezieš dole, prejdeš na posteľ, poležíš, potom ti to pozrú a pôjdeš domov. Mne to ani nekrvácalo potom, vložku som