Euthyrox a meškajúca menštruácia

michalka4193
7. nov 2020

Ahojte aké máte skúsenosti s novou úpravou Euthyroxu? Konkrétne beriem 125 a až teraz som sa dostala n novej upravenej verzii. Len prosím nechoďte na mňa s verziami že to je to iste. Nie nieje a viem ze veľa ludi ma nežiaduce Účinky dokonca v odborných článkoch píšu o tom ze v tele môže nastať hormonálna nerovnováha a menštruačné poruchy atď. Ja beriem ten novy 57dni a poslednú menštruáciu som mala pred 53 dňami. Mávam menštruáciu tak cca každých 40 dní a teraz nič a nič iné som nemenila len toto a to som zistila až teraz ako je to u vás? Mňa boli aj hlava a nie tehotná niesom z

alfged
7. nov 2020

Ja mam novu 100 uz tretiu krabicku a zmena ziadna nebola. Ani mi neupravovali davkovanie a vysledky su ok. Si skusila konzultovat s endokrinologom?

miskakyska
7. nov 2020

mne sa cyklus skrátil v poslednej dobe 😲 som nevedela,že je nová verzia ... užívam ,len 75

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika82
7. nov 2020

ja som si novu nasadila az dnes, tiez beriem 125 tak ti zatial neporadim

jajka71
7. nov 2020

Ja mam problémy s menštruáciou od marca, nevedela som ze je niečo nove, prikladá la som to korone... Stresu s 2ickami medzi 4 stenami takmer stále... Odbery som bola vraj v norme. Čakajú ma opakovane.... Beriem 25ku a vraj stačí.... Ja som si robila testy lebo do marca prišli ako hodinky presne.... Teraz nvm...

sasanka605
7. nov 2020

Ziadna zmena, teda myslis to ze ma novu krabicku? To jediné som si vsimla. Beriem 13daco,137 alebo 138

michalka4193
autor
8. nov 2020

@jajka71 presne mne tiež chodili ako hodinky rozdiel tak cca 3 dní a teraz bum nič proste

michalka4193
autor
8. nov 2020

@sasanka605 nieje to len nová jrsbicka to do do myslela tiež sz kým mi začali tieto problémy tsk som spätne zidzivsla co bolo tento mesiac ine

sasanka605
8. nov 2020

@michalka4193 ja len preto ze nic ine som si nevsimla

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasanka605
8. nov 2020

Tak na mna to teda nema vplyv a uz asi 3 krabicku s novym výzorom som nacala. Musim pozriet zlozenie, to ma nikdy nenapadlo pozerat.

michalka4193
autor
8. nov 2020

@sasanka605 tká jasne nie každému robí zle alebo nie každý pocíti zmenu

matus7030
8. nov 2020

@michalka4193 ja som prechadzala z 50 na 75 a tam ma uz cakalo nove balenie. Beriem ho uz asi 4 mesiace a nepocitujem zmenu. Chod na kontrolu a porad sa s lekarom.

tatiana1329
8. nov 2020

Ja mam 25ku a tiez mam problem s menstruaciou ale u mna je to prave naopak rapidne sa mi skratila a zacala som do toho aj neskutocne chudnut. V piatok som bola na odberoch lebo uz toho mam dost (beriem nove zlozenie asi od jula) doktorka mi nechcela verit ze ten novy mi robi problem, no prinutila som ju ma skontrolovat. Na sono idem 19teho. Najprv som si myslela ze tento problem mam kvoli cyste na vajecniku ktoru mi nasli cca v tom case ako som zmenila ten euthyrox, no bola som na kontrole a cysta zmizla, takze jedine tie lieky mi to takto rozhadzuju. No uvidim na vysledkoch.

michalka4193
autor
9. nov 2020

@matus7030 ja som na kontrole bola teraz 2 týždne dozadu a chodím až do lubochne a ku primárovi čiže v tomto nič nezamedbavam lenže v tom čase som len očakávala ms a o novom zložení som ani nevedela po tom som začala pátrať až keď som nedostala

michalka4193
autor
9. nov 2020

@tatiana1329 no ako ved to ze na. Každého to vplýva inak a nech mi niekto nehovorí že to je len mala zmena prd

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tatiana1329
9. nov 2020

@michalka4193 niekomu nic nie je, niekomu to len trochu narusi fungovanie a dalsiemu to rozhadze uplne vsetko. Dr. mi nechcela verit, no som zvedava co povie krv a sono

nika82
9. nov 2020

Nežiaduce reakcie môžte nahlásiť na SUKL

ejbyk
9. nov 2020

No zeny tak ja teda ziram!!!! Toto by ma teda v zivote nenapadlo ze je nový liek a nove zloženie...a moze to narobit problemy...Lebo tada ja uzivam tiez euthyroxin a pocitujem na svojom tele rapidne zmeny.....a nikto si so mnou nevie rady ze co to moze byt!!! tiez som si myslela ze korona psychika a jedno s druhym....na to nove balenie si teda posvietim ci aj ja mam uz novy liek....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michalka4193
autor
9. nov 2020

@bambulienka25 len nwm ci l thyrixin sa vyrába v 125 forme... Nwm prečo mňe dali v Ľubochni od začiatku Euthyrox keď napr moja mama chodí tu a berie l thyroxyn podľa čoho to je

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz