Dobrý deň môžem sa opýtať mne ešte neskončilo šestonedelie a krvacam mohla som dostať menštruáciu alebo nie
@rybka1987 ale ja som prestala krvácať a zase krvacam takže neviem čo to môže byť
...po 6sto je najprv ovu
@mantovaveronika mne sa počas 600n asi 2x zastavilo a potom znova spustilo. Hlavne ak kojíš, pri satí sa ti znova sťahuje maternica a teda znova krvácaš. Čarovné telo 😂
@vkatush práveže nekojim
@ivangeline práveže mne ešte neskončilo šestonedelie
Moze to byt aj cistenie este a mylsim ze sa istotne stalo ze aj cyklus. Ale jasne ze kym bude ustaleny… pravidelny tak to potrva. Proste hormony sa musia dat na poriadok.
@maryetta ďakujem veľmi pekne
@mantovaveronika ...takze cistenie ci ms je jedno (ci nie je? akoze preco by nebolo?)...po 6sto pride ovu.
@mantovaveronika sestonedelie zvycajne trva okolo 6 tyzdnov, ale u kazdej zeny je to individualne, kludne si mohla dostat prvu menstruaciu aj skor ako po siestich tyzdnoch, niektore maju ocistky cely cas pocas tych cca siestich tyzdnov, niektore len par dni. Ked uz si nemala ziadne vytoky, a blizis sa ku koncu siestich tyzdnov mohla uz prebehnut aj ovulacia aj prist menstruacia.
@viestta ďakujem veľmi pekne
Áno, môže to byť aj menštruácia. Ak nemáš iné problémy, príde krvácanie a odíde, tak to bude ms. Po 600nedeli ideš na kontrolu ku gyn, nie? Tak skontrolujete tam.
Ma hospitalizovali kvôli krvácaniu a aj lekár sa vtedy pýtal ci to nemôže byť ms. Nie je to rarita asi...
@simca06022011 ďakujem veľmi pekne
@mantovaveronika ved cele sestonedelie sa krvaca este z porodu, nie menzes, ci?