Escapelle užitá dva dni po menzese

jarkajarkovic
28. máj 2022

Chcem sa opýtať. Pred 10 dňami som užila túto tabletku. Dva dni po menštruácii. Prvý deň nič. Druhý deň pobolievanie vaječníkov. 3 deň už bolesti vaječníkov. Odvtedy trpim ako zviera , mám nafúknuté podbrusko. Bolesti vaječníkov že vidim hviezdy. 8 deň ma začali bolieť aj prsia ako pred menštruáciou. Menštruáciu mám mať až 11. 6 … takže viem že tieto procesy predmenštruačný sú dosť skoro. Najviac mi vadia tie bolesti vaječníkov to je k večeru nezmesitelne cítim až stahy. Ani tabletka od bolesti nezaberie. Rady. Dúfam že zabrala.

jarkajarkovic
autor
28. máj 2022

@jarkajarkovic
To nafúknuté brucho je hrozne. Ako keby som bola tehotná.

lenvam
28. máj 2022

@jarkajarkovic rozhodli ti to ciklus tak menzes očakávaj skôr

suzitok
28. máj 2022

Otazne je, aky cas po styku si ju uzila...
Inak tieto stavy mozu byt, strasne to zasiahne do cyklu, niekomu menej, inemu viac..ale v tvojom pripade , co opisujes mi nepride uplne v poriadku, mat az take neznesiteľné bolesti..

jarkajarkovic
autor
28. máj 2022

@suzitok v stredu v noci styk urobil šašo mňa. A v štvrtok o 14. Som užila tabletku.

jarkajarkovic
autor
28. máj 2022

@jarkajarkovic oprava. * sa

suzitok
28. máj 2022

@jarkajarkovic tam by bola pravdepodobne velmi mala sanca otehotnenia, ked to bolo tesne po menštruácii, aj ked mavaju zeny aj takto ovulaciu...
Ja by som na tvojom mieste zavolala aspon lekarovi, ze teda ci su tie silne bolesti v poriadku..

jarkajarkovic
autor
28. máj 2022

@suzitok ja som otehotnela raz počas menštruácie. Moj manžel sa mňa urobil počas menštruácie / lebo sme mysleli že to je mala šanca a stalo sa /

selena_luna
28. máj 2022

@jarkajarkovic teraz ti pride menzes je to normalne, myslim aj s bolestami. Ak su ozaj nezvycajne krute, kontaktuj lekara, ale myslim ze tabletka si robi svoju pracu presne tak ako ma.

jarkajarkovic
autor
29. máj 2022

@jarkajarkovic dnes Ráno trocha krvy ruzovkastej na intimke. Poobede hnedasty výtok. Stále kŕče v podbrušku. Bolestivé prsia. Už som z toho na nervy. Tento bordel už nikdy do seba nedám. Radšej žiadny sex asi.