Rada by som vedela.. deň po skončení menštruácie sme mali s priateľom sex s kondóm ale kondóm sa mu zosmykol a zostal vo mne v zápätí som ho hneď vybrala a do pol hodiny užila tabletku PO..
Od tejto tabletky mám časté tlaky v podbrušku a 4 dní po sa mi dostavilo slabé krvácanie... Viete mi poradiť či je to tou tabletkou ?
@chcemradu ďakujem krásne za radu... Aj test som si robila ale je to ešte priskoro.. len som v strašnom strese lebo bábätko neplánujeme
@lydia22222 je skoro na test. Ale nie si tehotna, neboj. ☺
@chcemradu strašne ma ale znepokojuje to slabé krvácanie..tak som sa zľakla
@lydia22222 tehotná podľa mňa nebudeš a to by sa ani tak skoro neukázalo to krvácanie slabé je spôsobené tabletku lebo je to dosť hormonálny koktejl.... A telo sa nevie niekedy po nej spamätať
@michalka4193 ďakujem za odpovede
A neviem mám ísť za svojím lekárom alebo počkať na ďalšiu menštruáciu
@lydia22222 tak mozno dostaneš dalsie krvácanie. Ved tam aj píše, ze do 5 sa dostavi.
@lydia22222 len ak v case očakávanej MS nedostaneš a test ti potvrdi tehu. Inac nemusis.
Tak rátam s tým že nie keďže som mala neplodne dni a teoreticky sa spravil do kondómu len ako som ho vyťahovala možno niečo ušlo ale nesom si 100% istá a tak dúfam že to bude okej a ďakujem že ste odpisali aspoň nesom v takom stresu
@lydia22222 ano, je to tou tabletkou. Je mala pravdepodobnosť, ze by si bola tehotna ked nemas plodné dni. Aj MS nepride v case, kedy ma, tak si sprav test. Uz nic ine ti nezostáva, len cakat.