Erektilná dysfunkcia

10. jan 2024

Chcela, by som sa poradiť, kto má skúsenosti s touto poruchou, ako často môže muž užívať predpísanú tabletku na erekciu od urológa. Keďže manžel má problémy s erekciou, tak mu po vyšetrení urológ pred polrokom v lete predpisal tabletky na erekciu. Za, ten čas použil jednu tabletku, aj to na dvakrát čiže dve polky. Je, to normálne mať sex iba dva krát za polroka? Zrejme sa bojí tie tabletky užívať.

vyrovnanaosoba
10. jan 2024

Môže častejšie. Môj ex bral, aj každý deň 🙈 len nie pri mne. 😃

autor
10. jan 2024

@vyrovnanaosoba Veď, to nechápem, že to mu akože stačí dva krát za pol roka. Už neviem, ako to mám riešiť

niekto2hy
10. jan 2024

Porozpravat sa s nim o probleme.

tamtamka26
10. jan 2024

tam zrejme poklesol aj testosterón, preto tá nechuť a preto tabletky.

autor
10. jan 2024

@niekto2hy Vieš čo som sa ja už narozpravala, prosila,revala, vyhrážala sa rozvodom, písala mu listy. On v tom nevidí žiadny problém.Vravi, že má ľúbi aj že cíti potrebu sexu ale správanie tomu nenasvedčuje. Žiadne prejavy náklonnosti, citu nič. Keď, už veľmi tlačím, tak mi povie, aby som si našla takého, čo mu bude k...t stať 24hodin. A som vybavená. Testosterón mu vyšiel v poriadku, trochu zväčšená prostata.

terry658
10. jan 2024

Očividne si sám neverí. To potom aj zdravý chlap má problém,nielen ten s poruchou. Mal by navštíviť terapeuta alebo sexuológa.

autor
10. jan 2024

@terry658 Veď, ale tu nejde len o samotný pohlavný styk, ale on absolútne nemá záujem o žiadne intímnosti.

niekto2hy
10. jan 2024

Skuste ist na parovu terapiu,nech manzel si vypocuje aj odbornika.Tazko sa radi cez internet,mozno je problem inde.

autor
10. jan 2024

@niekto2hy Tam, ho nedostanem. Horko-ťažko súhlasil s urologom.

tamtamka26
10. jan 2024

tak zrejme bude problém aj v hlave... tiež mám taký exemplár, proste nechýba mu to. ale tvoj aspoň šiel k dr. .

autor
10. jan 2024

@tamtamka26 Ja, som už na nervy z neho. Úplne ma dáva dole po psychickej stránke. Ja sa už necítim, ani ako žena. Žiadne objatie, bozk, žiadne intímnosti. On rieši len bežnú réžiu okolo domu. On , nemá potrebu ani komunikácie, takej intímnej partnerskej. Alebo nejaké plány, aktivity, nič nula bodov. Rieši, len sám seba,svoj koníček, svoju rodinu, kamarátov a svoje pohodlie a pokoj.

luccija
10. jan 2024

Koľko má rokov?môže to byť problem s cievami, tlakom.Nie, že sa boji brať lieky, ale nechce sa mu nemá záujem o sex.Nemoze v tom byť iná?ako dlho ste spolu?

tamtamka26
10. jan 2024

koľko má rokov? ono toto časom príde do vzťahu, aj keď to nie je OK. my sme spolu ani nie 2r, síce objatie, bozk, to ešte áno, ale teda častejšie z mojej strany. a rozprávať "o tom" tiež veľmi nechce. a keby ty navrhneš niečo na víkend? výlet, wellness...

niekto2hy
10. jan 2024

Chlad i nedostatok sexu
Čísla rozvodovosti stúpajú, keď dôjde na intímne témy. Ak jeden z dvojice ochladne, môže to spôsobiť dlhodobé problémy a takáto frustrácia doženie manželov až na súd. Svoje by o tom vedelo povedať asi 11 percent. Konkrétne nedostatok sexu ako dôvod však udáva až 14 percent rozvádzajúcich sa, čiže keď tieto dve skupiny zrátame dokopy, vyjde z toho, že intimita je základom pevného zväzku.

autor
10. jan 2024

@niekto2hy Tak samozrejme, že intimita je dôležitá, veď inak je to len bývanie so známym. Partnerský život, je špecifický od ostatných vzťahoch, práve tou intimitou. Ja, chápem nejaké prechodné obdobie, veď za život sa udeje strašne veľa záležitosti, ktoré môžu oslabiť intímny život, ale žiť takto celý život mi pripadá nefér voči partnerovi, ktorý túži po intimite a citových prejavoch, ale sú mu odopieranie zo strany partnera.To, je také žobranie o pozornosť, mňa to strašne ponižuje.

tamtamka26
10. jan 2024

to darmo budeš vysvetľovať....

niekto2hy
10. jan 2024

To ti verim ze je to ponizujuce.Pokial nechce ist na parovu terapiu,ani ineho odbornika,tak skus podat ziadost o rozvod.Mozno si uvedomi o co pride a bude sa snazit vas vztah napravit.

autor
10. jan 2024

@tamtamka26 Sme spolu osemnásť rokov, nie sme najmladší, máme štyridsať päť rokov, jedno dvanásťročné dieťa, ale paradoxom je že manžel mal problémy s udržaním a nedostatočnou erekciou od začiatku nášho fungovania. Samozrejme, som to pripisovala tomu, že bol dlho sám a nejak fungoval na masturbácii. Lenže došlo k tomu, že sa skracovalo obdobie z dva krát do týždňa, na raz za týždeň, potom raz za mesiac a nastalo obdobie, že ma začal úplne odmietať, že jemu to skrátka nefunguje a basta.Musim, povedať, že aj keď sme fungovali intímne nikdy to nebola stoparcentna erekcia viac menej to bol taký sex, len aby došlo k vyvrcholeniu, ale nie vždy to bolo pohl. stykom

vyrovnanaosoba
10. jan 2024

A nemá inú? Chodí domov načas? Neskrýva telefón? Nesprava sa ináč?
Ty si stále rovnaká? Nepribrala si, neschudla? Nie si len nervózna?
Netocis sa len okolo detí a okolo neho len keď chces sex? Ja viem, možno hlúpe otázky, ale aj vzťah treba "polievať" aby nezvädol.
Skús nechať deti (keď máš) jemu a ty sa nahoď, navoňaj, choď von, na kávu. Kina. Či len tak a príď vysmiata večer. Nechci od neho nič. Možno trošku požiarli a začne ťa znova dobýjať.

vyrovnanaosoba
10. jan 2024

A možno ťa len neľúbi a nevie ako to povedať, tak tá odmieta.

tamtamka26
10. jan 2024

ak chceš, napíš IP...

autor
10. jan 2024

Ja, osobne som presvedčená, že má no vplyv masturbácia, lebo som mu v minulosti často našla, že sledoval, tieto stránky. Neverím, tomu, že chlap ktorý má testosterón v norme nemá sexuálnu potrebu častejšie ako dva krát za pol roka.

autor
10. jan 2024

Ja, budem zbytočne behať okolo neho, keď to na neho nemá žiadny vplyv.Na neho neplatí žiadne zvádzanie, erotické pradielko, skrátka nič.Keby, som aj s holou "fuňou", okolo neho chodila, tak mi možno povie aby som si dala gace, aby som nedostala zápal močáku...😂

veklipo
10. jan 2024

Nie je gay?

autor
10. jan 2024

@veklipo Nemyslím si .

autor
10. jan 2024

Keby bol gay, tak by sa to už nejako prejavilo a prevalilo, aspoň si myslím.

vyrovnanaosoba
10. jan 2024

Tak potom ťa neľúbi a radšej si to urobí rukou. Ako by mu mal "zvädnuť" pri tebe. Nemá na teba chuť a stačí mu uľaviť si ten tlak. 😃

autor
10. jan 2024

@vyrovnanaosoba Skôr by som povedala, že nedosahuje dostatočnú erekciiu, keď si to nerobí sám. Lebo veľa rokov takto fungoval.

katkati
10. jan 2024

On podľa všetkého nedosahuje dostatočnú erekciu ani pri masturbácii, ale aj tak dokáže ejakulovať. Ale je sebec, keď myslí iba na seba a intimite s tebou sa vyhýba.

autor
10. jan 2024

@katkati Veď práve, toto by ma zaujímalo, že či pri samoobsluhe dokáže udržať erekciu.