Ahojte, tie čo ste užívali endovelle kvôli endometrióze a cystam ako ste to znášali? Všade čítam že sa z neho priberá a aj tak žena krváca 🙄 ešte len teraz som ho začala brať a chcela by som vedieť čo má čaká 🫣 dr povedal že by som nemala mať menzes, ale že sa môže stať že budem hocikedy krvácať, je to pravda? Viem že každá žena je iná, ale prosím napíšte mi aspoň približne čo mám čakať 😊
@betch123 ďakujem za upokojenie, pred pár rokmi som bola operovana, hneď na to mi nasadili nejaké lieky, tiež mi to malo zastaviť krami, ale stále som krvácala a tak mi ich dr vysadil,ale už neviem ako sa to volalo 🫣 aktuálne mám 3cm cystu a teda nemám chuť ísť znova na operáciu...
@natinka1988 ja som mala tiež 3cm a zmizla mi 🙂 tak je to určite možné aj u teba 🙂
@natinka1988 dobry den tiež ich beriem už druhý mesiac som začala menštruáciu som nedostala vôbec aj keď lekárka povedala že budem mať pravidelnú. Ale skôr ide o to že mam nejaké bolesti brucha taký tlak k tomu nechutenstvo a z jedla sa mi veľmi grga ,neviem čomu to pripisovať ak by mal niekto nejakú skúsenosť s podobným do teraz som nič také nemala ,dakujem
@lhazerova dobrý deň, ja užívam teraz ešte len dva týždne, mala som začať od začiatku menštruácie, ale teda tá menštruácia mi doteraz neskončila 🥴 som dosť nervózna, inak mi nič iné nieje
@natinka1988 ja beriem endovele mesiac a vkuse krvacam a to nieze kus ale poriadne…nestule mi ke na grcanie a bolia ma krize. Dobrala som prve balenie a koncim to sa neda takto existovat.
@nataliadzurova ja teraz beriem druhé balenie, krvácala som vyše 3 týždne 🫣 to skončilo a zatiaľ krvácam, ale teda vyhadzana som ako pubertiacka a som hrozne nervózna 🫣
@natinka1988
Ahoj ja som užívala endovelle 3 mesiace a za mňa v pohode 🙂 čakala som horšie :D ani som nevedela ze ich beriem iba som bola o niečo nervoznejšia a citlivejšia :D pribrať som nepribrala...prvý mesiac som mala ešte menzes potom už nie ani som nešpinila...po 3 mesiacoch na kontrole mi cysta zmizla takže mi zabrali a vyhla som sa zas operácii🙂