Dobry chcem sa Vas opytat ci ma niekto s tym skusenosti. Mne to potvrdili na sone. A mam ist na opraciu. Viete mi povedat ako prebieha operacia? Ci je to po operacii velmi bolestive. Mam z toho obavy. Dakujem
@tatiana0011 dakujem za odpoved. Takze po operacii budem moct ist do prace?
@adelsa ahoj, aj ja som už bola na operácii kvôli endometrióze. Robili to laparoskopicky, jeden deň som prišla, na ďalší ma operovali a na ten ďalší som išla domov... Bolesti boli trošku, najmä v ten deň po opke, ale potom už pohoda. Na PN som bola cca 2 týždne, ale ja mám kancelársku robotu... Držím palce, nech všetko dobre dopadne ❤️
@adelsa bola som dva tyzdne doma, zobrala som si dovolenku, pre istotu aby som sa nenamaha. Potom uz uplne ok, tiez mam kancelarsku pracu.
Ja som bola operovana v Nórsku, ráno som prišla, poobede odišla. Priprav sa, že môžu prísť bolesti ramien a rebier z toho, ako nafúknu brucho. Prvé tri dni si priateľ zobral voľno, aby mi pomáhal. Po 3 dňoch to bolo ok. Ale zhrbena som chodila ešte týždeň. Keď som sa chcela vystrieť, cítila som take nepríjemne pnutie, hlavne v tej rane v pupku.
@adelsa kedze pracujete v kuchyni tak asi by bolo lepsie si zobrat PN alebo dovolenku, lebo stat cely den sa vam asi nebude dat... a ano este ten vzduch ako putoval, tak ma pobolievali ramena a rebra...ale nebolo to nic strasne.
@adelsa kdeže... Akože robotu by som zvládla pár dní po opke, bolesti som mala už len pri kychnutí napríklad, zakaslani... Inak som normálne fungovala, ale nechcela som hneď nastúpiť, nech som úplne oki... A hneď po nástupe sme mali vianočný večierok a ja som tam tancovala, skákala ako nič 😁
Ak pracujete v kuchyni, určite by som nešla hneď do práce, však tam občas aj ťažšie veci dvíhate nie? Ja by som teda neriskovala 😐
@adelsa ahoj, ja som bola 2x uz operovana, tiez endimetrioza. Netreba sa bat, jeden den som prisla, dalsi operovali a potom som uz len cakala kedy ma pustia, v nemocke som bola 4 dni. Bolesti som ani velmi nemala, skor iba taky pocit nafuknutia a ako keby svalovicu 🙂