Po rokoch sa chystám na laparoskopiu.Chcem si overiť pár info.Onkogynekolog tvrdil, že ma môžu operovať v nemocnici, ale kvôli preplateniu poisťovňou tam musím zotrvať 5-7 dni čo by som nerada.Druhu možnosť navrhol jednodňovú chirurgiu kde pracuje Max by som bola noc na prespatie🙂)cena v Ba cca 650 eur.
Tie, ktoré to máte za sebou ako to prebiehalo koľko dní ste boli v nemocnici?za ako dlho ste sa zotavili?ložisko mám jedno na vaječníku snáď....keď do mňa pozrú potom budem vedieť.A ešte otázka cítili ste pri Endo únavu?čítala som pár článkov ako môže spôsobovať únavu, úzkosti, depresie... ja bolesti nemám len silný PMS a dlho mi trva pokým mi začne menzes pár dní spinim.
ja v piatok operacia, nedela domov - laparoskopia, nastup do nemocnice den predtym - vo stvrtok, zotavenie celkom rychle, po 2 tyzdnoch uz v praci - pracujem v kancelarii. Unavu mavam dost casto, ci to je endoskou neviem.
Ja som bola 4 dni v nemocnici lebo tam padol akurat vykend
Mňa operovali pred 5 rokmi. V stredu som nastúpila, vo štvrtok ma operovali, v nedeľu ma pustili domov. Prvý deň po operácii som bola na pooperačné JIS, potom už na normálnom oddelení. V piatok aj v sobotu bolo dosť tazke aj samotne vstavanie, jednak jazvy na bruchu, jednak z plynu ktorým ta nafuknu brusnu dutinu pre lepšiu viditeľnosť ta neskutočne boli pod klucnymi kosťami tak 2-3dni po operácii. Zo dňa na deň mi bolo lepšie, ale pred nedeľou by mi nenapadlo ísť domov, vlastne aj vtedy som bola prekvapená. Tých pár dní sa dá vydržať, však je to kvôli tvojmu zdraviu, kazdy deň ta vidí lekár, keby nastane nejaká komplikácia, hneď sú tam po ruke.
To nie je jednodnova chirurgia. 2-3 dni po zakroku si cela znicena, ubolena, hadicka ti ide z brucha. Ja som mala mat tiez len 1 vajecnik a potom ma zrazu cistili vsade mozne.
Na sliaci ma v den nástupu operovali a na druhy den som šla domov. A pri druhej laparoskopii som bola v nemocnici Rs a tam som 1.den prišla, 2. Ma operovali a na 3. Deň som šla domov. Všetko mi preplatila poisťovňa.
7 dni som bola na onkogyn v Ustave sv Alzbety a bolo to vyborne. Ani si neviem predstavit ist domov , tie prve dni boli narocne este podla mna.
Mám paniky strach z uspatia🙂ale bolo by fajn to dať von som aj anemicka