E.coli v pošve a moči

gretulienka156
9. jan 2025

Ahojte, uz minimalne 2 roky mam problem, zacalo to najskor palenim v posve a potom palenim po moceni. Dalej sa pridali opakovane zapaly mocovych ciest. Neskor sa zapal presunul az na oblicku. Bola mi diagnostikovana e. coli v posve a v moci. Uzivala som nolicin, macmirror , urovaxom, na mocove cesty zabralo ale zapal v posve sa vratil, dalej som uzivala ofloxin, dalacin v do posvy, parner bol na vyteroch - negativny. Potom som sa rozhodla ze teda vyskusam absolvovat 3 m kuru probiotikami + nasadeny lactofeel/ vitagyn c, imunoglukan 3 mesiace pravidelne. Hygiena tak ako ma byt aj po styku aj po toalete. Zapal sa opat vratil.
Ja uz som naozaj zufala a potrebujem pomoc, lekari mi ocividne pomoct nevedia.
Za kazdu radu budem velmi vdacna.

vorkola
9. jan 2025

@gretulienka156 A mas aj nejake bolesti, napr.pri moceni,alebo v maternici? Ak nems bolesti nedaj Boh zachvaty ,tak uz by som si nedavala nic.Nechaj vsetko mocovy ymechur, maternicu oddychnut od loekov aj od priatela, aby sa ti znova mohla obnovit nova imunita flory, alebo v hrubom povedane, aby sa obnovila sliznica v celej malej panve trva to aj dva mesiace,,a no a potom uvidis, poobnoveni novej sliznice by sa tomalo vsetko zregenerovat, Sprchuj sa uplne cisttou vodou,alebo prirodnymi mydlami, nohavicky bavlnene, ziadne tangace. Daj vediet po 2-3 mesiacoch ci to preslo,No a este zabudla som ...na mocovy mechur 3x denne urologicky caj, asi 3 tyzdne,potom tyzden prestavka 3x denne zihlavov caj

gretulienka156
autor
10. jan 2025

@vorkola ahoj pri moceni mam bolesti iba ked mam uz zapal mocovych ciest ale momentalne nemam. Zacala som vsak pocitovat mierny diskomfort v podbrusku .
Ten caj na mocove cesty pijem kazdy den uz dlhu dobu .

gretulienka156
autor
10. jan 2025

@vorkola dalsia vec je ze ja som presne tak ako pises, ostala 2 mesiace bez liekov a bolo dobre, myslela som ze mam pokoj, lenze teraz sa to zasa vratilo. Mam pocit ze sa mi aj imunita oslabila lebo mam aj zazivacie problemy trochu.