Ahojte, prosím vás, má niektorá skúsenosť s vyliečením sa z dlhodobej ecoli v pošve?Máte nejaké ozajstné rady?Nekomentujem hygienu atď, sme v 21. stor.
@veronika_vero04 imunologicka liecba nepomohla? Moja kamoska si to chvalila. Uz je to par rokov, mozno takych 5? a viem, ze odvtedy na pokoj.
Ahoj, ja som s tym mala velke problemy, zacalo sa to tak ze mi to zistili najskor v posve lebo som mala strasne palenie, potom to same preslo a potom sa to zasa vratilo tak ze som mala opakovane zapaly moc ciest, dokonca mi to preslo na oblicky. Nie je to sranda a podla mna sa toho neda uplne zbavit kedze e coli sa prirodzene v posve nachadza a ked tam mas nieco zle tak dokaze rychlo premnozit. Uzivala som uz rozne atb aj do posvy aj peroralne a nic mi nepomohlo -ba este zhorsilo. Jedine co mi dost pomohlo a konecne mam pocit ze to je lepsie boli pravidelne sedacie kupele v morskej soli z mrtveho mora , plus pravidelne uzivat probiotika a tiez gel lactofeel. Partner by mal ist tiez na stery k urologovi aj ked nema ziadne problemy. Nech sa aj on umyva iba intimnym gelom s urcenym ph. Po tomto som ostala stabilizovana. Plus intimny gel beliema. A este uzivam Imonuglukan. Je to v podstate vsetko o imunite. Atb nezaberu.
@gretulienka156 dakujem za info, ja mam potvrdení slabú imunitu, co riesim aj s imunologickou. Ako si sa davala prosim ta ten lactofeel?
@veronika_vero04 no uplne prvy krat som uzivala cele balenie tusim tyzden, kazdy den vecer pred spanim. Potom sa nezlakni, ono to vie trosku stipkat zo zaciatku naokolo ale potom to prestane hned. Je to velmi ucinny liek. Aj ked drahsi ale stoji za to. Teraz uz uzivam len preventivne raz za tyzden.
@veronika_vero04 tiez som sa dlho toho nevedela zbavit, ale davam si raz za tri mesiace kuru probiotikami a to je jedine, co naozaj pomaha. Vyskusane mam snad vsetko uz.
pripnem sa.....skoro 20 rokov sa neviem toho zbaviť