Ahojte, idem si po radu. V januári som mala menštruáciu 3.1. a 28.1. Vo februári som vôbec celý mesiac nemala. V marci som dostala 1.3. a trvala iba 2 dní. Prvý deň som mala bolesti, druhý deň nič, žiadne bolesti. Robila som si tehu test negatívny, bola som u Dr. povedal, že všetko mam v poriadku, že nič tam nevidí. Čo si myslíte, môžem byť tehotná alebo nie? Už druhy deň mávam bolesti v ľavej strane podbruška. A s priateľom sa snažíme o bábo a sa nám nedarí, a 11.3.2024 v pondelok mame ísť do Martína na konzultáciu. Čo si myslíte mam si ešte spraviť v nedeľu tehu test pre istotu? Vopred ďakujem za odpovede.
Nikdy som nemala problémy, či štítna žľaza alebo Pcos. Vôbec nič.. Moja menštruácia vždy trvá 5-6 dní. A teraz bola len dvojdňová.
@jasminavanesa2022 urob si pre istotu test
@jasminavanesa2022 No asi by som robila na tvojom mieste test 🙂 Moze to byt totizto len spinenie v tehotenstve.
ahoj, ja tiez mavam cca 5 a minuly mesiac mi zacal menzes vecer a potom som mala 2 dni. ale test som si nerobila, berem to tak, ze som mala kratsie...
Nie sme stroje. Tiez mavam obcas 4dnovu MS a niekedy aj 2dnovu.meni sa to stale
@jasminavanesa2022 nie si sama. Ja som to mala teraz podobne. Zaciatok januara ms, februar nic a teraz marec len spinenie s minimom krvi. Testy priebezne robene negativne, iba na niektorych akoby duch ktory nesiel ani odfotit. Priznaky mozno tak 30-35 dc, 2 dni pred touto akoby ms splasklo aj brucho. Takze beriem to tak ze sa u nas po dlhych rokoch konecne nieco dialo, len to odislo prec. A ako na potvoru mi zacala nejaka potvora dolu, hrudkovity vytok, tak idem sa zasa zamestnat inak. 😂
@anomylka ja mam teraz biely výtok, bolesť v ľavej časti podbruška. Dnes robený test, žiaľ negatívny. Zajtra som objednaná do Martina na konzultáciu.
Štítnu máš ok? Pcos? Iné zdr problémy? Test môžeš urobiť