Ahoj prosím poraďte mávam ms pravudelnu 7dnovu ale tento mesiac bola bez bolesti a začala piatok ale iba slabé spinenie čelí deň sobotu bola silná aj v nedeľu a dnes už nič iba taky ako hnedasty výtok žiadne lieky neberiem akí antikoncepciu mala ste to niektorá z vás...ďakujem vopred za rady.
@pietrula myslis že by som mohla byt tehu??
To netusim. Ja som ale mala to 2-dnove krvacanie v ramci normalnej ms, a potom o 3 tyzdne pozitivny test, bez ziadneho spinenia / krvacania.
@pietrula tak len skusit test alebo ísť k Dr lebo toto mam takú čudná dvojdňová ak9 silná ale nie tak ako inokedy som mala aj také tri dni silne bolesti a teraz nič bez bolesti a slabšie ako obvykle drz aj tebe palce nech si v poriadku
@nikolet1992 Ak sa snažíte o dieťa, môže to byť aj uhniezďovanie v maternici. Kvôli tomu nemusíš hneď utekať k doktorovi. Uvidíš o mesiac. Buď pokojná. Lekári dokážu zbytočne rozrušiť mladé mamičky.
po 40tke su dvojdnove bezne, aj mne zrazu zo 7 dnovej sa skratilo a uz byva len 2-3 dnova
Ja som pri prvom tehu mala presne takú to ms 3dni slabá potom hnedý výtok. O mesiac žiadnu a som bola tehotná už dlhšiu dobu kým som to zistila.🙉😉 🙂
Ja mam dve deti mám 30r ale toto som ešte nemala ket som bola tehu tak som nemala ani špinenie ani slabú ms inak mávam 7dni a to aj s bolesťami ale toto je bez bolesti a 2 dnova ono to je tak trošku som mala via. Potom hodinu nič potom zas a takto dva dni akože a dnes už skoro nič úplne slabee iba na toaletaku
Ahoj, mne sa to stalo po biochemickom. Z pôvodných 5 dní zrazu len 2 dni (ovulka bola). Ďalší cyklus to isté. V tom druhom sa mi podarilo otehotnieť, akurát otázka, či to bude úspešné. A inak mi po tom biochemku ostala hrubšia sliznica. Dr. ma hneď po odkrvácaní neskontrolovala. V ďalšom cykle som si dala u zastupujúceho Dr. zmerať sliznicu v 5. deň cyklu, vraj 4 mm, vyzeral taký nováčik, a o 2 dni v centre som ju už mala 12 mm. Tam niečo nesedí... Držím palce, nech si ok.