Dvojdňová menštruácia

nikolet1992
14. nov 2022

Ahoj prosím poraďte mávam ms pravudelnu 7dnovu ale tento mesiac bola bez bolesti a začala piatok ale iba slabé spinenie čelí deň sobotu bola silná aj v nedeľu a dnes už nič iba taky ako hnedasty výtok žiadne lieky neberiem akí antikoncepciu mala ste to niektorá z vás...ďakujem vopred za rady.

pietrula
14. nov 2022

Ahoj, mne sa to stalo po biochemickom. Z pôvodných 5 dní zrazu len 2 dni (ovulka bola). Ďalší cyklus to isté. V tom druhom sa mi podarilo otehotnieť, akurát otázka, či to bude úspešné. A inak mi po tom biochemku ostala hrubšia sliznica. Dr. ma hneď po odkrvácaní neskontrolovala. V ďalšom cykle som si dala u zastupujúceho Dr. zmerať sliznicu v 5. deň cyklu, vraj 4 mm, vyzeral taký nováčik, a o 2 dni v centre som ju už mala 12 mm. Tam niečo nesedí... Držím palce, nech si ok.

nikolet1992
autor
14. nov 2022

@pietrula myslis že by som mohla byt tehu??

pietrula
14. nov 2022

To netusim. Ja som ale mala to 2-dnove krvacanie v ramci normalnej ms, a potom o 3 tyzdne pozitivny test, bez ziadneho spinenia / krvacania.

nikolet1992
autor
14. nov 2022

@pietrula tak len skusit test alebo ísť k Dr lebo toto mam takú čudná dvojdňová ak9 silná ale nie tak ako inokedy som mala aj také tri dni silne bolesti a teraz nič bez bolesti a slabšie ako obvykle drz aj tebe palce nech si v poriadku

loliki
14. nov 2022

@nikolet1992 Ak sa snažíte o dieťa, môže to byť aj uhniezďovanie v maternici. Kvôli tomu nemusíš hneď utekať k doktorovi. Uvidíš o mesiac. Buď pokojná. Lekári dokážu zbytočne rozrušiť mladé mamičky.

katulienkax
14. nov 2022

po 40tke su dvojdnove bezne, aj mne zrazu zo 7 dnovej sa skratilo a uz byva len 2-3 dnova

natalinka25
14. nov 2022

Ja som pri prvom tehu mala presne takú to ms 3dni slabá potom hnedý výtok. O mesiac žiadnu a som bola tehotná už dlhšiu dobu kým som to zistila.🙉😉 🙂

nikolet1992
autor
14. nov 2022

Ja mam dve deti mám 30r ale toto som ešte nemala ket som bola tehu tak som nemala ani špinenie ani slabú ms inak mávam 7dni a to aj s bolesťami ale toto je bez bolesti a 2 dnova ono to je tak trošku som mala via. Potom hodinu nič potom zas a takto dva dni akože a dnes už skoro nič úplne slabee iba na toaletaku