Dve meštruácie hneď po sebe

emmany
27. sep 2022

Ahojte,má niekto z vás takú skúsenosť,že menštruácia prišla v termíne..ale spabšia,trvala normálne ako vždy.
A ked sa skončila na ďalší deň sa začalo špinenie a po ňom akoby ďalšia menštruácia už klasicky silnejšia ako bývala predtým. Mám 45r. ,4 deti a doposial cyklus ako hodinky. Može to byť vekom? Lekár mi robil sono,vraj všetko v poriadku,žiadne cysty,myómy...
Ďakujem za odpovede..

lucka_ke
27. sep 2022

teoreticky môže byť aj vek, ale neočkovali ťa alebo si nebola chorá?

emmany
autor
27. sep 2022

@lucka_ke nie,nič také...dr.povedal že moze byt aj stres..

majamat
27. sep 2022

moze to byt vekom. u iekoho taketo odchlyky prichadzaju postupne, u niekoho nahle.

ja som mavala skratene cykly. no mozno za tym bol aj nedostatok vt &d. v tom obdobi som mala tazky deficit, potom som uzivala vyssiu davku aj cez leto a doplnil sa, hoci este nie naplno, no nasledujuce roky som ho v zimnom obdobi doplnala vzdy - uz som mala dostatok. odvtedy skratene cykly nemavam.

babydesire
27. sep 2022

@emmany ahoj mne sa to stalo viackrat...prvy raz ked som mala 26rokov druhy raz v 28rokoch na nic sa neprislo..ten druhy raz prerusovany menzes trval dva mesiace. A od druheho porodu mam cyklus zblbnuty (co si myslim, ze ovplyvnili gyn.operacie kratko po porode). Vysledky vzdy negativne.