Ahojte.. Viete mi poradiť niečo na zlatú žilu? Vybehla mi pri stolici.. pobolieva to a trápim sa už 2 dni.. Mám gél dubovu kôru.. Zatiaľ nič moc.. Je tam slabá úľava.. Mám aj dubovu kôru na odvar.. Ďakujem za všetky rady..
No ja som mala fakt trápenie zo zlatou zilou a do týždňa som mala pokoj používala som dr Max dubová kôra gél za mňa najlepšie čo môže byt
Chce sa mi ísť na WC ale popravde nemám odvahu.. Aby mi ešte viac nevybehla..
Ja som ten gel kombinovala s hemostop a toto mi zabralo,trvalo to dlhsie ale uz je po probleme
Mne chirurg kázal vyslovene Mobivenal , ten je bez predpisu
Skúsim kombinovať.. Zajtra skočím do lekárne.. Ďakujem pekne za rady..
Ďakujem veľmi pekne za rady.. Pomohli ste mi..
mobivenal je ok aj mne ho odporucali a potvrdzujem cenovo je rovnako na tom ako detralex .. mala som aj ten ale ten je na predpis ale poistovna nic nepreplaca
Prajem ti skoré uzdravenie a nech ťa táto situácia už zdaaaaaleka obchádza do budúcna...🤗🤗🤗🤗
Detralex ti predaju aj bez receptu.....
Teda zalezi od konkretnej lekarne...
So zilou sa trapim uz roky. Mam uz aj vnutorne a minule mi jeden praskol a spravila sa mi velmi bolestiva trhlina ktora mesiace krvacala. Uzivala som aj detralex aj ine lieky, maste z lekarne, cipky a nic.... Po dvoch rokoch mam ulavu, najskor si sprav sedaci kupel (cca 1h) v dubovej kore. Aj viac dni po sebe. Gel z dubovej kory mam aj ja a vzdy si po stolici musim umyt ritku a natriet gelom. A este ti poradim jednu vodicku, na tu nedam dopustit, kupis ju v dr. max ale tusim iba online H4 repair. Momentalne nemam bolesti, pouzivam tu vodicku denne a obcas gel. Ak sa mi to trochu zhorsi, robim si kupel (ten som nemala vyse mesiaca)
@katiku viete niekto povedať aka je príčina zlatej žily?
Ahoj, ja ti odporúčam 100% čajovníkový olej, zaberá hned - aspoň chladí. Ja tú žilu nemám až takú hroznú ale ked už začnem cítiť tak hned dám čajovníkový olej a na druhý deň už mi nič neni...dobre treba aplikovať viac dní aby to neprišlo naspäť....
@katiku daj si u dr predpisat detralex. Na letaciku je rozpisane davkovanie v pripade hemoroidov.