Ahoj baby,DR mi predpísal duphaston na úpravu cyklu lebo v poslednej dobe som mala aj 40 dňový cyklus..teraz som ho užívala na 14 deň po menzese 10 dní a menzes mal prísť v utorok no ešte neprišiel. keď som sa dnes pýtala DR či sa to môže po prvom cykle liečby stať povedal že nie že som mala dostať na ten 28 deň..dali mi dve ampulky agolutinu a urobil ultrazvuk kde nebol ani náznak toho žeby mal menzes prísť.. som zúfalá trápim sa že keď budem chcieť bábätko nebude sa nám dariť :( máte niekto podobnú skúsenosť ? keď príde menzes mám si dať urobiť hormonálny profil ale chcem vedieť aké máte skúsenosti vy..ďakujem
@galaxy Ovu si myslím že prebieha cítim zmeny ale už som taká z toho zmagorená a nešťastná že už neviem čo si myslieť
@isabel11163 no tak ak sa už snažíte o bábätko,skús ovu testy - ja som mala 40 dňový cyklus, kúpila som si ich a som tehu 🙂 Nechaj to tak moja (resp.ja by som nechala). hlavne že je OVU,to je dôležité.
@isabel11163 ahoj, na upravu cyklu skus alchemilkovy caj....pije sa od ovulacie po menstruaciu....ja som ho pila od 18. dna cyklu , kedze som si nebola ista kedy je ovu....takto som sa to docitala aj tu, jedna baba ho pila stale od 18. cyklu az po menstruaciu...mne zabral hned prvy mesiac, ms prisla na 29. den....a to som mala aj 47 dnove cykly....3 mesiace mi ms chodila takto presne, po troch mesiacoch som chcela skusit ci to funguje aj bez alchemilky, a vtedy mi prisla opat neskor nejaky 33. den 😝 ale tiez to nie je take strasne....nic za to nedas, nestoji to vela , a su to bylinky takze uskodit neuskodia...drzim palce...je to boj na dlhe lakte 😉
@isabel11163 ahoj ...ja som nikdy nemala pravidelny cyklus ani to nikdy lekar neriesil ani ja...mala som menzes ako prisiel raz 28 raz 30 raz 40 niekedy neprisiel a otehotela som vzdy na prvy sup... tak neboj sa hlavne ked nechyba ovulacia....
Je dolezite duphaston nasadit az po ovulacii, lebo sa moze stat, ze ti ju zablokuje. Je to totizto ten isty hormon, co je aj v antikoncepcnych tabletkach. Mna lekar takto zablokoval na dva roky...a ak hormonalny profil, tak minimalne jeden cyklus bez duphastonu, inak budu vysledky skreslene...
@isabel11163
@zuzimalinka ahoj a ako sa podarilo stale na prvy sup? testovala si alebo?
@ja1985 nie nikdy som sa nesledovala netestovala..jednoducho som si povedla ze ked sa podari tak bude..a vzdy aj bolo..bohuzial som prve dva razy potratila..teraz cakam babo...tak verim ze to uz tentokrat vyjde 🙂 niekedy je lepsie neriesit nestresovat a zbytocne sa neskedovat...ved poznas to ked si na to moc upriamena nedari sa....vela ludi ked sa na to vykaslali podarilo sa..neboj...netreba panikarit ak si v poriadku aj partner...netreba silit nic... aj ked viem ze to take lahke nie je...drrzimpalce 🙂
@isabel11163 ahoj, ovuláciu mám pravidelnú,ale začiatkom roka som mala problémy, vraj hormonálna porucha...pred mms mi vyšiel pozitívny teh.test, dostala som normálnu mms a po jej skončení,resp. neskončení som aj nadalej špinila, celý cyklus, teh.test som mala aj nadalej pozitívny, po pár dňoch sa mi druhá čiarka na teste strácala, až úplne zmizla ☹ , doktorka na uzv nevidela nič, ani tehotenstvo,ani žiadnu cystu....nasadila mi duphaston na zastavenie krvácania, samozrejme, že mi nepomohol....špinila som celý cyklus, až do nasledujúcej mms
@zuzimalinka dakujem a silno presilno drzim palce nech to tentokrat dopadne stastne 🙂
@ja1985 jej dakujem si zlata 🙂 verim ze budeme nakoniec stastne obidve 🙂 hlavku hore.
Ja som mala presne 40 dňové cykly a dr. povedal ze ked su pravidelne tak to riešiť nebude a v pohode som otehu na druhy cyklus snaženia sa 🙂
@isabel11163
nasaď si alchemilku a pi ju dlhodobo,na začiatku aj tri krát denne a po troch mes .si nechaj 1 krát denne
baby ďakujem krásne za vaše rady tú alchimelku určite skúsim..my ešte nesnažilkujeme len mám strach že keď budeme chcieť tak sa nebude dariť pre tento môj cyklus..ja som mala vždy krásnych 28 dní a teraz sa mi deje toto tak mám z toho strach ale budem múdrejšia po hormonálnom profile.. 🙂
@isabel11163 ta alchemilka sa pije v prvej polke cyklu do ovulacie, nie po ovulacii, inak by mohla sposobit dokonca potrat.... je tu toho vela popisaneho na forach, na internete a dokonca aj v navode ked si ju kupis. odporucam sypanu je v tom naozaj veky rozdiel v porovnani so sackovou
Ani mne nezabral. Telo si robilo čo chcelo. Tak som to tak nechala... 😅
A aj ja som mala 40 cykly. Nie je dôležité aké dlhé,ale aby prebehla ovu.