Dobrý deň, používam už vyše 2roky duphaston pretože nemám pravidelnú menštruáciu, ale tentokrát sa ešte po duphastone nedostavila menštruácia, mohli by ste mi dievčatá poradiť či v tom môže byť nejaký problém alebo môžem byť v ťahu.? Za každú odpoveď ďakujem.
Mne sa stalo, že som dostala až po 7 dňoch. Určite je aj možnosť, že si tehu, sprav si test zajtra z prvého ranného moču, už by to malo ukázať, ak si po očakávanom dní menzesu.
A tehu test si neskúšala robiť?
Pred par rokmi som ho brala 3roky kvoli nepravidelnemu cyklu a asi 2x sa mi stalo ze som dostala MS az 14dni po vysadeni. Lekar ma pozrel,skonstatoval ze vystelka je nizka a preto som sa nerozkrvacala. Povedal ze zbytocne este aj vyvolavacku pchat do mna,tak som cakala a MS nakoniec prisla do tych 2.tyzdnov ale slabsia nez obvykle. Cize este par dni by som pockala a potom zasla za lekarom
@bolarazjedna práve mne stačilo pobrat 10 niekedy aj menej tabletiek a menštruácia došla skôr než som dobrala všetky, ale teraz všetky som dobrala čakám a vôbec nič, snažíme sa s priateľom o babo ale nedarí sa nám už vyše rok pretože mám PCO
@marticka85po ďakujem krásne za radu
@sense zatiaľ nie, ale skúsim a dám vedieť
Koľko dní už neberieš duphaston?