Baby,kt.mate skusenosti s duphastonom,po dobrati ste na kt.den dostali menstruaciu?Lebo dnes je piaty den a este mi nedosli....
ja som po Duphastone pravidelne dostávala menzes na 11-ty deň...😒 Potom sa konečne prišlo na to, že mám na maternici polyp a po operácií bol ešte jeden cyklus, tam som ich dostala na 6-ty deň po dobratí a potom prišlo tehotenstvo. 😄
u mna prisla mrcha na 5. - 6. den
U mňa prichádza na tretí až štvrtý deň
@tinka881 u mna na 10 den po dorati prisla ms
U mna na 2-3 den po douzivani
Baby po koľkých dávkach duphaston sa vám podarilo otehotnieť?
Baby, dnes je 10 den a stale nic, v stredu som si robila test a negativny ☹
Ja keď som to 1x brala tak mi meškali 8 dni...al
skus este zopakovat test cez vikend, ak bude negativny a nedojde ani menzes, zbehni alebo zavolaj svojmu lekarovi. nemusi to byt nic vazne, ale lepsie vediet co najskor na com si.
konečne som našla čo som hladala ja tiež čakam na mrchu dnes je to 5 deň a nič ,, 😒
Mne po dobrati poslednej tabletky dosla mrcha až na 10 den, som zvedava kedy dojde tento mesiac.
@katarina247 pri prvom po roku a pol uzivania. teda asi 18 tich . teraz som ho opat nasadila.
ms dosla od vysadenia na 19 den 😠
Ahojte ja by som mala otázku brala som duphaston a teraz mám 3 deň mrchu ale v kuskach krvi ju mám mali ste niektorá niečo podobné??
@jenny2608 gratulujem
Komu duphaston pomohol otehotnieť???
Pekný deň ...tiež beriem duphaston na úpravu menštruácie ...začínam brat na 16 deň od menštruácie ...beriem 10 dní ....a až na 35 deň som začala špiniť čo som myslela že sa aj spustím....ale už tretí deň spinim ...neviete poradiť že prečo ? Či mám ešte čakať ? Vopred ďakujem
Ahojte Babi mate uz niektore zeni skusenosti duphaston som Po potrate uz 4 mesiace dnes uz je 29 teho a este som nemala mestruaciu mozte mi poradin co to znamena bojim sa 😔
@pompova102 ahoj skúsila si zavolať lekárke ?
@mamina87 este nie
@pompova102 pre istotu treba zavolať
@mamina87 moze to bit ze mozem bit aj tehotna ked som nemala mestruaciu celi mesiac
@pompova102 test si skúšala?
myslim, ze 5 dni je este stale v norme. u mna to bolo tak na treti den...problem bol ked sa mi spravila cysta, to az na nejaky desiaty den a s neprijemnymi bolestami. ale ak nedostanes vobec, moze to byt aj tehotenstvo 🙂