ahojte,prosim vas mate niekto skusenost s touto diagnozou?
bola som na sone prsnikov v ramci prev.prehliadky(ziadne problemy s prsiami nemam)zistili mi toto,lekar na sone mi k tomu vela nepovedal,len ze to je zrejme z nejakeho zapalu,nieje to zhubne ale vraj sa to moze zmenit na zhubne casom,moze aj nemusi,preto to treba sledovat…vraj so vsetkymi otazkami sa mam obratit na svijho gyn.,tam sa samozrejme v pondelok hned chystam ale dovzedy sa zblaznim od nervov.v sprave mam napisane duktektazie obojstranne,dg.-nezhubny nador prsnika
dakujem za akekolvek rady
@lucka_ke dakujem krasne za odpoved.no mozno by som bola kludnejsia keby som mala viac info od lekara ze co sa bude dalej diat somnou.prosim ta Lucka a ake si mala este priznaky?ta krv sa ti spustala samovolne z bradavky alebo len po jej stlaceni?a aku velku cast prsnika ti odstranovali?je to velmi viditelne?aj masledovala dalej nejaka liecba alebo stacila operscia a tym sa to vyriesilo?alebo aky bol proste celkovy postup?a prosim aj ti povedali ze co ti to mohlo sposobit/spustit?a prpsim posledna otazka povazovali to za zhubny nador ked to uz museli odstranit alebo to vobec nespadalo pod onko ochorenie?
ja som totiz cerstvo prekonala rakovinu stitnej zlazy o to viac som vystresovana z tohto,zblaznila by som sa keby mam dalsie onko ochorenie😢
mala som škvrnky na tričku, po stlačení mi z bradavky išla krv tak som išla ku gynekológovi, ten ma poslal na vyšetrenie, kedy mi do mliekovodu niečo vstrekli a urobili snímok (vyjadrujem sa neodborne, prepáč, ale už si veľmi nepamätám) a tam dr. hovorila, že tam niečo vidí, že odporúča to radšej odstrániť
potom som bola na operácii v celkovej anestézii, vybrali mi jeden kvadrant z prsníka, výsledky biopsie boli dobré, nebolo to zhubné čiže u mňa nebola potrebná ďalšia liečba, len to mám také zdeformované, na plastiku som nechcela ísť
ja som mala na jednom, ale mne išla z mliekovodu krv, mne potom chirurgicky odstraňovali časť prsníka - neviem ako sa postupuje ak nie sú žiadne problémy, možno to budú dlhodobo sledovať, netreba hneď panikáriť