Druhý zamlčaný potrat

mini_mi
14. apr 2014

Ahojte neviem ci z tu to je. Zazila som druhy potrat ... prvy bol pred 5 rokmi a druhy asi pred 2 tyzdnami.
Moj problem je v tom, ze dieta sa mi nevyvinie vobec vytvori sa dutinka ale skor ako by sme mohli vidiet dieta na sone tak zanikne, takze ani nevieme ci tam bolo alebo uz pri deleni buniek nastane problem. Druhe tehu mi lekar nasadit fraxik ( zakladna pricina pri zamlcanom potrate - rychla zrazanlivost). Sam lekar je z mojho stavu hotovi a povedal mi, ze len jednu pacientku mat ako som ja a to jej musel fraxik nasadit pred ovulkou aby donosila dieta. a to ma vela tehu zien. Mate niektore podobny problem ako sa riesil ako dopadli testy??? Vacsina zien co som citala na MK potratila neskor alebo prestalo bit srdiecko. Ja som bola druhy krat tehu a ani raz som nemala sancu vidiet dieta. Je to deprimujuce. ☹

zuzi79
14. apr 2014

ja som mala tiež dva zamlčané potraty, oba v 5. týždni, vôbec sme nevideli srdiečko, ale mám viacero zdrav. problémov, takže sa ani nepátrala príčina, ale medzi týmito dvoma som vynosila dcérku, tak to neriešim už.

mini_mi
autor
14. apr 2014

lenze u mna ani dieta nebolo vidiet len dutinka
@zuzi79
ani ja by som to neriesila keby som mala dieta....

zuzi79
14. apr 2014

@mini_mi Veď ani u mňa nebolo nič vidieť, iba dutinka a tehotenské hormóny ukazovali tehotenstvo, a na základe toho som hneď putovala do nemocnice, či sa nejedná o mimomaternicové tehu, keďže na UTZ bábo nevideli. A ten prístup v nemocke to ani nebudem spomínať, nič sa ani po zákrokoch neriešilo, príčina, nič. Ja mám zníženú funkciu štít. žľazy a polycystické vaječníky.

mini_mi
autor
15. apr 2014

@zuzi79 no to asi stej stitnej .... zevraj aj to to moze sposobit.... polycysticke vajecniky som mala aj ja ale teraz pocas tehu uz boli ciste tak som zvedava ako to bude vyzerat ked pojdem na kontrolu po kyrete. Takze ti nedali ziadnu liecbu? Ja som zvedava co mi zistia.

zuzi79
15. apr 2014

@mini_mi na štítnu žľ. beriem Euthyrox a na PCO som začala piť Inofolic a veľmi mi pomáha.

mini_mi
autor
15. apr 2014

ja som brala nosifol je to to iste len vychadza lacnejsie cenovo a berie sa len raz denne spolu s injenkciami a pomohlo to. Tak drzim prstiky aby sa ti to vyriesilo co najskor PCO.
@zuzi79