Druhý mesiac špinenie miesto menštruácie

cloudyeee
8. jún 2023

Dobrý večer dámy, chcem sa spýtať či nemá niekto podobnú skúsenosť, pred tromi mesiacmi som vysadila hak, prvý mesiac po vysadení mi prišla ms v norme, trvala 6 dní, ďalší mesiac sme mali nechránený styk s priateľom, ten mesiac mi namiesto ms prišlo len slabé špinenie ktoré trvalo cca 7 dní, mimo toho som často zvraciavala ale kedže som si robila 3 tehotenské testy s odstupom, a vyšli negatívne navštivila som obvodnú lekárku, vyšetrenia,sonografia všetko OK.. nevolnosti však pretrvavaju aj ked nezvraciam už v takej miere, tento mesiac zase len špinenie i ked silnejšie než predtým aj s prímesou krvy.. tehotenstvo som vylučila no aj napriek tomu mám pochybnosti, stretla sa s tým niektorá?? Ďakujem krásne za každú odpoveď.🫶

janetinka27
8. jún 2023

@cloudyeee ahoj, mozno ti rastie nizka sliznica. Kolko mm si mala na sone a v akej faze cyklu? Aj ked to spinenie je dost dlhe.

cloudyeee
autor
8. jún 2023

@janetinka27 ahoj, nebola som na vyšetrení u gyn. Ale u obvodnej lekárky kvôli tomu zvracaniu, kedže testy som mala negatívne, a tam mi pani povedala že nevidí nikde problém, takže som z toho zmätená čakala som už aspoň tento mesiac normálnu ms, ale nič zase špinenie už 3 deň🥲 s tou sliznicou je to vážne?

nina7762
8. jún 2023

@cloudyeee išla by som s tým určite ku gynekológovi

janetinka27
9. jún 2023

@cloudyeee nie, nizkasliznica nie je vazny stav, len skor zistit, v com je problem. Preco je nizka, ci su hormony ok.

cloudyeee
autor
9. jún 2023

@janetinka27 ďakujem ti pekne, určite s tým zájdem najbližšie na gyndu 🙂