Dobrý večer dámy, chcem sa spýtať či nemá niekto podobnú skúsenosť, pred tromi mesiacmi som vysadila hak, prvý mesiac po vysadení mi prišla ms v norme, trvala 6 dní, ďalší mesiac sme mali nechránený styk s priateľom, ten mesiac mi namiesto ms prišlo len slabé špinenie ktoré trvalo cca 7 dní, mimo toho som často zvraciavala ale kedže som si robila 3 tehotenské testy s odstupom, a vyšli negatívne navštivila som obvodnú lekárku, vyšetrenia,sonografia všetko OK.. nevolnosti však pretrvavaju aj ked nezvraciam už v takej miere, tento mesiac zase len špinenie i ked silnejšie než predtým aj s prímesou krvy.. tehotenstvo som vylučila no aj napriek tomu mám pochybnosti, stretla sa s tým niektorá?? Ďakujem krásne za každú odpoveď.🫶
@janetinka27 ahoj, nebola som na vyšetrení u gyn. Ale u obvodnej lekárky kvôli tomu zvracaniu, kedže testy som mala negatívne, a tam mi pani povedala že nevidí nikde problém, takže som z toho zmätená čakala som už aspoň tento mesiac normálnu ms, ale nič zase špinenie už 3 deň🥲 s tou sliznicou je to vážne?
@cloudyeee nie, nizkasliznica nie je vazny stav, len skor zistit, v com je problem. Preco je nizka, ci su hormony ok.
@janetinka27 ďakujem ti pekne, určite s tým zájdem najbližšie na gyndu 🙂
@cloudyeee ahoj, mozno ti rastie nizka sliznica. Kolko mm si mala na sone a v akej faze cyklu? Aj ked to spinenie je dost dlhe.