Druhý mesiac nemám menzes, ale tehotenstvo to nie je

jarka1191
23. jún 2017

Zdravým dievčatá,mám otázočku ohľadom menštruačných problémov a zaujímalo by ma či nemá niekto podobnú skúsenosť.Ide o to že už druhý mesiac nemám menštruáciu,prvý mesiac meškania som bola u lekára ktorý mi zistil cystu ktorá mi sama praskla ale menštruácia stále nikde tak som tam včera bola znova tehotná niesom dostala som vyvolávačku a keď príde MS tak mam isť na hormonálne testy stalo sa to už niekomu ako sa to liečilo alebo čo bola príčina toho za každú odpoveď ďakujem ....

snehuuulienka
23. jún 2017

@jarka1191 ako príčina je u Teba určite hormonálna nerovnovaha.
-podľa mňa Ti dr. nasadí na základe hormonáln. profilu nejakú hormonálnu liečbu ,aby sa Ti nevytvárali cysty,a aby si mala pravidelný ms

jarka1191
autor
23. jún 2017

Aj keď ja nerozumiem z čoho to može byt doteraz som nemala žiadny problém MS pravidelná ako hodinky čo to spôsobilo tu nerovnováhu ... ĎAKUJEM🙂

snehuuulienka
23. jún 2017

@jarka1191 nestresujes sa nejako viac v poslednom období?
Nezmenila si stravovaniel
- nezačala si nejako aktívne cvičiť?l

jarka1191
autor
23. jún 2017

praveze nie preto mi je to divne ....

kaelynka
23. jún 2017

Príčiny môžu byť viaceré 🙂 jednak hormonálne (nedostatotok estrogénov, ale napr. aj pri problémoch so štítnou žľazou - mne osobne sa pri zníženej funkcii štitnej žľ. celkom pokazil menštruačný cyklus), náhle chudnutie, stres. Nebrala si doteraz HAK? Uvidíš, ako ti vyjdu krvné testy.

opuska
24. jún 2017

pockaj ako ti dopadnu tie testy a podla toho uvidis.. doktor ti potom vsetko vysvetli, aj ako to bude riesit.. ale fakt to moze mat milion dovod.. mne napriklad pred tym ako som zacala brat antikoncepciu stacilo, ze som pribrala 4-5 kilov a uz som zrazu mala menstruaciu tak kazdy druhy mesiac.. jednoducho je to na vsetko citlive.. 🙂

jarka1191
autor
24. jún 2017

Dakujem dievcata ....🙂