Žienky, som 3 mesiace po porode, žiaľ nekojim..
Prvý menzes som mala uplne v pohode, tak ako pred tehotenstvom, ani žiadne bolesti, proste ako vždy.
No teraz už vyše týždňa čakám druhý menzes. V nedelu pred týždňom som začala špiniť, klasika, tak mi to začína.. No ale ono sa to nerozbehlo.. Pondelok, utorok nič, čistá vložka.. Stredu sme mali sex, prišlo trošku krvi, vravím si super asi to už príde, lebo už som bola nesvoja, nervózna a unavená, proste moje telo cíti, že to má prísť, resp. prichádza.. No ale potom zase nič... Do dnes rána. Dnes opäť trochu krvi, tak už si vravím, že konečne, dám si vložku a počas dňa na vložke nič, nič, nič.. Nikdy som to takto nemávala tak nechápem..
Mali ste to tak niektorá?
Ja to tak mam a asi uz to tak ostane. Neriesim, lebo vsetko je ok
Ja som sice kojila a prvu ms dostala po 8.mesiacoch ale na tu druhu som cakala snad 50 dni 🙈 aj testy som si uz robila a nic.... Tak som si povedala ze este tyzden a pojdem ku gyn a nakoniec prisla. A potom vsetky ostatne uz prisli presne ako hodinky....
Si krátko po pôrode, stále môže haprovať hladina hormónov.
Ano mne sa to stalo a tak som prisla na to,ze ten prvy menzes bol len docistovanie, normalne som potom dostala az 5 mesiacov po porode. Druha moznost je ci niesi opat tehotna....