Ahojte babule.Som po kyrete v marci som bola.Potom som cakala na mrchu doktorka povedala ze mesiac az 6 tt je normal.Dosla vsetko bolo okej ziadne bolesti.Potom sme mesiac snazili ale tak normal nic extra nemam sajnu kedy bola ovulka.Asi tyzden pred mrchou som dostala bolesti brucha take ako ked sa roztahuje maternica skor podbruska.Isla som k doktorovi lebo fakt ma bolelo brucho.Dal mi iba paracetamol, vysetril mi brucho pohmatom mala som bolesti povedal mi ze je to asi ovulacia ani ma neposlal na gyndu.Bolesti trvaju do teraz niekedy mierne niekedy viac.Prsia nemam niak extra bolestive.Vcera mi nedosla mrcha.Neskor si spravim test neviem ci by to mohlo byt tehu a po tej kyretazi tie bolesti su okej.Este pred prvym babym som mala take podobne bolesti robili mi aj laparku a hovorili ze nieco ako endiometriza ale o mesiac som otehotnela a neskor porodila a vsetko bolo v poriadku,Po roku som vysadila antiku a az po roku som znova otehotnela ale mimi zomrelo asi v 8 tt.Chcela by som vediet ako ste to mali vy po kyrete ci ste mali problem z mrchou, ale tie ktore ste otehotneli rychlo ci ste mali bolesti? Dakujem za odpovede
@dadulka256 robila som baby test som tehotna.Ale diky za radu.
porad sa s gynekologom na stránke www.poradnagynekologa.sk