Včera večer mi začali strašne bolesti vaječníkov celé podbrusko má bolelo a potom mi to prešlo do krížov... mala som zimnicu ..dnes som dobrala posledný 5den clostillbegyt. Má stym niekto skusenosti?
Ja som teraz brala tiež prvý krát ale pregnyl ani nič iné mi nedal tiež ma bolí vajecnik tak cakam či bude ovu alebo nie
@milka1988 ja som mala len jeden folikul..ale len 10mm...ten liek mi dali aby narastol...po 5dnoch som sla na ultrazvuk...a za dva dni zase...kedze sa ani nepohol..tak mi ukoncili liecbu...proste som nechapala...a ten pristup a vyjadrenia...az druha klinika mi pomohla v mojom sne
@ajka251
nie nie my prirodzene zatial sa snazime ale viem ze podla folikulometrie som mala ovulku az okolo 20-21dc,tak mi nasadila clostil aby podporil rast vajicka. No ked som citala letak hned som tu zacala hladat viac info o tom. A je tu o tom aj tema tak som si co to precitala a jednoznacne som kupila fytosoju radsej a ovulka prisla dalsi cyklus uz na 16dc 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/?page=3
@milka1988 to určite netvrdím že netreba pichat len píšem že podľa vlastnej skúsenosti som minuly týždeň bola na folikulometrii po dobrati clostilu a bola som pripravená na čokoľvek ale to že mi oznámil že praskol sám som vôbec nečakala takze asi nie vždy treba injekciu. A bez clostilu som zatiaľ vôbec ovulaciu nemala takze som milo prekvapená z toho lieku 😊
Ahojte,ja som dva cykly s clostilom v pohode,folikul bol ako sa patrí,aj praskol.okrem.clostilu beriem aj progesterón. No a tretí cyklus s týmto,mám tak, že 26.11.som dobrala progesterón,čakám a menzes nikde ešte stále a test negatívny. Dneska mám zavolať na gyndu, dá mi termín že kedy to ideme riešiť
@queen16 ano ja.ja som brala 5dni.strasne tri dni bolesti...vobec mi to nepomohlo a spravila sa mi cysta.ktora chvalabohu po case praskla