Druhý cyklus beriem Clostillbegyt

queen16
23. nov 2020

Včera večer mi začali strašne bolesti vaječníkov celé podbrusko má bolelo a potom mi to prešlo do krížov... mala som zimnicu ..dnes som dobrala posledný 5den clostillbegyt. Má stym niekto skusenosti?

ajka251
23. nov 2020

@queen16 ano ja.ja som brala 5dni.strasne tri dni bolesti...vobec mi to nepomohlo a spravila sa mi cysta.ktora chvalabohu po case praskla

milka1988
23. nov 2020

@ajka251 pri brani clostilu treba chodit pichat pregnyl aby ten folikul praskol. Sam nepraskne kvoli tomu clostilu a robia sa z neho cysty. Určite by som nebrala clostil tak ze by mi dr nepichla pregnyl...

queen16
autor
23. nov 2020

@milka1988 ide mi pichnut prvy krat v stredu teraz

ajka251
23. nov 2020

@milka1988 ja som sa riadila podla lekarky 🤷 dali mi 5dni lieky ...a pichala som si menopur

milka1988
23. nov 2020

@ajka251 aha ze ty si si sama pichala nieco na prasknutie folikulu? Lebo mne dr povedala berte Clostil pridte potom o mesiac..nepovedala ze mam prist az tu som zistila ze ho treba pichat aby praskol inak bude rast a z toho sa potom stane cysta...

miky25117
23. nov 2020

Ja som teraz brala tiež prvý krát ale pregnyl ani nič iné mi nedal tiež ma bolí vajecnik tak cakam či bude ovu alebo nie

ajka251
23. nov 2020

@milka1988 ja som mala len jeden folikul..ale len 10mm...ten liek mi dali aby narastol...po 5dnoch som sla na ultrazvuk...a za dva dni zase...kedze sa ani nepohol..tak mi ukoncili liecbu...proste som nechapala...a ten pristup a vyjadrenia...az druha klinika mi pomohla v mojom sne

milka1988
23. nov 2020

@ajka251 inak aby mi rástli folikuly tak beriem namiesto clostylu radsej fytosoju. Clostil sa mozd brat 3 cykly po sebe a max za život tuším 5 ci 7 x i ak už hrozí riziko vzniku rakoviny. Kdežto fytosoja je prírodný estrogén

ajka251
23. nov 2020

@milka1988 co si napisala veru nepoznam 🙂 mna odstavili po 10dnoch ze dovi...chodis do gyn fiv?

milka1988
23. nov 2020

@ajka251
nie nie my prirodzene zatial sa snazime ale viem ze podla folikulometrie som mala ovulku az okolo 20-21dc,tak mi nasadila clostil aby podporil rast vajicka. No ked som citala letak hned som tu zacala hladat viac info o tom. A je tu o tom aj tema tak som si co to precitala a jednoznacne som kupila fytosoju radsej a ovulka prisla dalsi cyklus uz na 16dc 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/?page=3

ajka251
23. nov 2020

@milka1988 super 🙂 ja som mala cykly bez ovulacie...a teraz si ako na tom?ak mozem vediet 🙂

milka1988
23. nov 2020

@ajka251 no teraz som si objednala aj Inositol na skvalitnenie vajicok ale este mi neprisiel :/ uvidim co sa s nim bude diat :D

adka998
5. dec 2020

@milka1988 nie vždy to tak je s tým pichanim pretože ja som brala clostilbegyt išla som na folikulometriu a povedal mi že som ušetrila za injekciu že ju nepotrebujem lebo mi folikul praskol sám 😊

milka1988
5. dec 2020

@adka998 len to je skor vynimka ze praskne sám. Mal by sa pichnúť ak je treba. Mala si šťastie že praskol sam bez injekcie ale žiaľ nestáva sa to a rastie naďalej sám.

adka998
5. dec 2020

@milka1988 to určite netvrdím že netreba pichat len píšem že podľa vlastnej skúsenosti som minuly týždeň bola na folikulometrii po dobrati clostilu a bola som pripravená na čokoľvek ale to že mi oznámil že praskol sám som vôbec nečakala takze asi nie vždy treba injekciu. A bez clostilu som zatiaľ vôbec ovulaciu nemala takze som milo prekvapená z toho lieku 😊

petradenis
7. dec 2020

Ahojte,ja som dva cykly s clostilom v pohode,folikul bol ako sa patrí,aj praskol.okrem.clostilu beriem aj progesterón. No a tretí cyklus s týmto,mám tak, že 26.11.som dobrala progesterón,čakám a menzes nikde ešte stále a test negatívny. Dneska mám zavolať na gyndu, dá mi termín že kedy to ideme riešiť