Doxyhexal

lussinda2
30. sep 2016

Ahojte baby je tu niektora co riesili ureaplazmu? Brala som doxyhexal na 10dni, rano vecer. Po asi 6dnoch mi zacalo byt neskutocne zle od zaludka. Dnes rano posledna tabletka podotykam, ze som sa najedla pred nou a mne je blbo este aj teraz vecer. A je mozne, ze mi z toho zblbol menzes? Taky normalny som asi ani nemala, bol to len taky tmavy silny 2dnovy vytok. Dalsia moznost je, ze aj motyka vystrelila, comu sice neverim velmi. Dakujem za rady

malinka158
30. sep 2016

ahoj ja som brala tiez doxyhexal a ako pises mne s nich bolo uz na 3 den velmi zle. dalej som ich nebrala

lussinda2
autor
30. sep 2016

@malinka158 no ja som ich dobrala vsetky nakolko az posledne 3dni mi z nich bolo spatne. Prve dva dni len z rana a tento posledny kedy som si dala poslednu tabletku rano, tak to mi je zle este aj teraz.

malinka158
30. sep 2016

@lussinda2 mne bolo velmi zle hned po prvom dni. mala som silne hnacky

marrilyn
30. sep 2016

Ahoj, ja som tiez brala doxyhexal, mala som ho tusim na 3 tyzdne, ak nie viac. Brala som ho tiez rano a vecer a po niekolkych dnoch mi z neho zacalo rano byvat strasne na vracanie. Nepomahalo ani to, ked som si ho dala pocas jedla, raz som z neho aj vracala, ale vydrzala som a pomohol. Kontrolne stery boli uz negativne 🙂

lussinda2
autor
30. sep 2016

@marrilyn dakujem za odpoved, takze asi je to normalne

marrilyn
30. sep 2016

@lussinda2 hej, hej. Mna na to aj gynekolog upozornoval. Je to sirokospektralne antibiotikum, inak povedane strasne svinstvo. Ja som ale rada, ze zabral, lebo pocula som, ze niektore zeny museli opakovat aj viac mesacnych kur.

saskia212
2. okt 2016

@lussinda2 ahoj,tak pridavam moju aktuálnu skúsenosť. S priateľom sme obaja brali doxyhexal na ureaplazmu a teda sme sa tento mesiac ani nesnažili. Po vybraní antibiotik sme akurát raz sexovali a ms už neprišla ☺ a to sme sa snažili vyše roka. Tiež som najprv myslela, že ms mešká kvôli antibiotikám. Takže čo vieš. ..a test si neskusala?

lussinda2
autor
2. okt 2016

@saskia212 no my sa snazime trosicka dlhsie 🙂 my sme este nesexovali, lebo je odcestovany, brali sme to akurat vtedy aby nas nepokusalo 🙂 test som neskusala, ani nebudem lebo uz mi je fajn, uz lieky dobrate a aj ms som mala. Sice divnu, ale mala. Mohla to vsetko byt pricina tych atb. Sice som snazilka, ale nejako to neprehanam. Ak tehotna budem, tak budem testy vobec neriesim, ked budem tehotna budem to citit, co teraz neciti. Ale kazdopadne gratulujem, ze sa vam to podarilo na prvy sup 😉

saskia212
2. okt 2016

@lussinda2 jaj takto 😉 tak na prvy šup ako sa to vezme, ale aspoň v našom prípade bol teda problém v tej ureaplazme, preto sa nedarilo. A zasa keď sme brali ten doxyhexal tak sme brali aj probiotika a nebolo ani mne ani partnerovi zle. Tak držím prsty nech vám to vyjde 😉

selena2
2. okt 2016

Ahoj,ja som doxyhexal musela prestať užívať,zvracala som už po prvej tabletke.Najhorší liek aky som kedy brala.

daduska3
2. okt 2016

@saskia212 no tohto sa ja obávam,, lebo spermie dozrievajú aj 2 mesiace a po užívaní to asi tiež nie je bezpečné
@lussinda2
@saskia212
@marrilyn
dievčatá ja mám takú úžasnú gynekologičku, ktorá ma riadne zneistila, myslím, čo sa týka dôvery k manželovi...ako sa u vás lekár vyjadril, odkiaľ sa ten infekt dostal?

marrilyn
2. okt 2016

@daduska3 ja som brala doxyhexal na mykoplazmy a gynekolog vravel, ze som to kludne mohla mat v sebe uz od prveho sexualne styku..

lussinda2
autor
2. okt 2016

@daduska3 vies ja som to mala asi 5rokov dozadu, liecili sme sa obaja ci uspesne je otazne, nakolko som zmenila lekarku. Chodila som k inemu lekarovi, ten nic nezistil a neviem ci som dobre informovana, ale pochopia som to tak, ze to niesu bezne testy. Po nejakom case som sa vratila k tej povodnej lekarke a zas mi robila testy, ked som povedaa, ze este niesom tehotna a o5 mi vysla urea. Ja to nejako neriesim, pretoze napr v cechach to ani neriesia a je to uplne bezna vec, ktoru ma nespocetne mnozstvo ludi. Takze ziadna panika a obvinovanie a podozrievanie muza.

marrilyn
2. okt 2016

@lussinda2 v tom mas pravdu, nie su to bezne testy, robia ich len ak sa dlhsie nedari otehotniet. Mne bolo povedane, ze som s tym otehotniet nemohla a keby aj, tak by tam bolo vysoke riziko potratu

daduska3
2. okt 2016

@lussinda2 no áno, rada by som tomu verila, len lekárka trvala na tom, že jedine pohlavným stykom a na nete som čítala vraj tá virulencia je v dnešnej dobe tak vysoká, že kľudne aj v bazéne, tak som zostala mierne šokovaná.

lukasko12
21. dec 2019

@marrilyn a ak sa môžem spýtať sex ste mali kedy s partnerom

marrilyn
22. dec 2019

@lukasko12 po dobrati liekov a opatovnom uz negativnom teste

lukasko12
22. dec 2019

@marrilyn aha takže ked budem mať testy super no myslím tým v poriadku tak môžem s ním mať sex ale bojím ked sa nevyliecil

vierkainka
27. dec 2019

Doxyhexal bol pre mňa najlepší aký som kedy brala.mne osobne veľmi pomohol. Brala som ho desať dní a ešte aj macmiror.Krasne som sa z neho dala dokopy,výsledky a stery boli po ňom ukážkové. O mesiac na to, sa mi podarilo otehotnieť.

lukasko12
27. dec 2019

@vierkainka super dúfam že aj ja budem mať také výborné výsledky dam vám potom vedieť.Takze sú vážne také účinné supeeeer

luciadujkova
6. jan 2020

@vierkainka aj ja beriem orave doxyhexal s muzickom, sme na stvrtom dni (mame ich brat 7 dni, 2tbl)
kedy si isla potom na testy? ja planujem 3 tyzdne po dobrati a medzitm ziadny sex (preistotu)

pevne verim, ze aj nam sa potom konecne podari🙂
gynekolog toto dal zistovat hlavne z dovodu, ze uz sa snazime rok a pol

vierkainka
6. jan 2020

@luciadujkova na testy som šla 14 dní po dobrati

luciadujkova
6. jan 2020

@vierkainka dakujem🙂

luciadujkova
6. jan 2020

@vierkainka prosim ta a brala si ich pocas MS?
lebo mne kazal lekar brat od zaciatku MS a stalo sa mi, ze som mala 3 dni, vcera nic poobede az do dnes do obeda a teraz zase mam
nestava sa mi taketo vynechavanie