Som 8 mesiacov po porode a neviem absolutne dosiahnut orgazmus...skusala som uz vsetko mozne s muzom ale nejde to..pred porodom som s tym nemala ziaden problem..porod som mala celkom bezproblemovy, iba jemny nastrih..vsetko sa zahojilo pomerne rychlo..zo zaciatku ked sme zacali sexovat asi 4 mesiace po porode orgazmus prisiel ale cim dlhsie som od porodu uplne akoby to vymizlo...muza mam skveleho a milujem ho..neviem kde je problem 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 nic zo sexu nemam..niekedy ma to uz ani nebavi..xkrat som musela ho predstierat aby si to uzil aspon muz 😥😥😥 neviem co mam urobit aby sa to vratilo opat 😪
@kawasakier6n a nemôže to byť psychika? Že sa nemôžeš uvoľniť keď je doma dieťa. Alebo to často býva strach z ďalšieho tehotenstva. To si ani nemusíš priamo pripúšťať ale môže ťa to podvedome strašiť v hlave
@kkovacovak nie to nie kvoli babatku..my mame super babeno takze sme v pohode..a strach z tehotenstva nemam..ja uz nemozem prirodzene otehotniet jedine cez ivf..
A samej ti to ide? Možno je problém v technike
@kawasakier6n a dojčíš? Či to nemôžu byť ešte hormóny.. pripadne skoč za gyn a daj si spraviť hormonálny profil, či nemáš hormonálnu nerovnováhu
@beatrixx1525 ja sa sama nikdy nerobim pretoze samej mi to nikdy neslo
@54tinka54 nedojcim uz par mesiacov a hormonalny profil som si dala spravit ze vraj vsetko uplne ok 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@kawasakier6n skúste dajaku sexuálnu pomôcku, mohlo by dačo pomôcť. Nech sa netrápi muž ani vy